Kog'Maw vs Twitch vs Varus vs Vayne vs Kai'Sa vs Samira vs Draven

Makaleler
13
Daha fazla  
Sadece 1 karakter öneriniz. Birden fazla önerirseniz arada kalıyorum, kafayı yiyorum. Zorluk umurumda değil, latede hayvan gibi damage vuran ve diğerlerine nazaran biraz daha az kırılgan olan ADC yukarıdakilerden hangisidir.

Bence kimsenin yazdığına bakma en iyi tercih kesinlikle Vayne'dir.Erken oyunda W fulleyip kasılacaksın late Game'de yok edeceksin. Eğer erken oyunda kasılamazsan zaten her türlü kill alıp oyununa geri dönersin. Vaynenin verdiği gerçek hasarı hiçbir ADC bu kadar kolay veremez.(W maxlaman lazım ilk önce)

Normalde Samira can çalmasıyla itemleriyle kendini daha fazla korur ama bence TW oyna. Kasarsa durduracak çar yok.

TW biraz kumar çar gibi geliyor.Kasılamazsan direk çöp.Hem hantal karakter hem de aşırı kırılgan.Vayne en azından kasılamasa bile kill çalabilip oyuna geri dönecek kadar güçlü karakter.

Hocam siz spesifik her el şu çarı alayım cok fazla vurayım diye düşünüyorsunuz ama öyle bir şey yok maalesef her karşı compa her zaman aynı ADC gitmeyebilir bir el Vayne en fazla vuran olur diğer el Samira bunun kesin bir cevabı yok.

Her el zaten Vayne alınmaz zaten öyle bir şey yazmadım. Adam sadece 1 karakter önerin dedi en iyi karakterde bana göre Vayne görünmez olup kaçabilir adamlara doğru 45 hareket hızı kazanıyor. Aşırı güçlü çar. Her el alınmaz ama biraz da olsa bilgisi varsa rahat 1V5 taşır.

Ben risk almayı seviyorum dersen Draven. Erken oyunda iki kille bile item bitirebiliyor car pasifinden dolayı. Vurduğunda da bayağı vuruyor, ben aşırı seviyorum oynamasını. Yanınıza agresif Support lazım sadece, biraz da tank olsa tadından yenmez.

Bence Vayne daha sıkıntı hocam. Evet Tw öyle olabilir ama dediğiniz çoğu çar için geçerli zaten. Caitlyn değilseniz iş çoğu adc için aynı. Vayne skor alamayınca 300 goldluk bir minyon oluyor. Dra ve Nilah'ı da öneririm şahsen Nilah geri düşmesine rağmen 1v3 atabiliyor.

Hepinize teşekkür ederim. Son bir sorum olacaktı. Lucian ve Zeri nasıldır?

Son düzenleme:
Draven ve Samira earlyde güçlü iken latede düşmeye başlar, Twitch, Kog ve Varus ise yalnız başlarına kalınca çok fazla zorluk yaşarlar. Hem tek başına daha fazla potansiyele sahip hem de zor ölen iki adc kalıyor seçimlerin arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…