Kokmayan sigara tavsiyesi

WompWoomp

Centipat
Sigara arıyorum hafif olsun ve kokmasın. Hafif diye önerilen marlboro touch blue denedim hafifti evet ama nalet olası derecede odun kokuyordu. Sizin önerileriniz nedir? İstekte bulunurum ki 'içmeyin' falan yazmayın, içmemek istesem 171'i arardım.

Arkadaş bir dal Touch Gray vermiştim. Sigara yok gibi bir şey. Kokusu da az. Bir de hocam sigaradan nasıl odun kokusu aldınız merak ettim?

Arkadaş bir dal Touch Gray vermiştim. Sigara yok gibi bir şey. Kokusu da az. Bir de hocam sigaradan nasıl odun kokusu aldınız merak ettim?
Hocam baya ağaç gibi kokuyordu. Yanmış mangal kömürü ve yeni kesilmiş kerestelik ağaç gibi bir kokusu vardı.

Hocam baya ağaç gibi kokuyordu. Yanmış mangal kömürü ve yeni kesilmiş kerestelik ağaç gibi bir kokusu vardı.
Koku duyularınız bayağı iyi o zaman hocam. Ben pandemiden beri ddoğru dürüst koku alamıyorum. Dediğim sigarayı deneyebilirsiniz. Ben bağımlı değilim, arkadaşlarla bir araya gelince içiyorum sadece. Marlboro edge içiyoruz onu da önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…