Kol ile oynanabilecek oyun önerisi

Rayz00

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ
AMD Ryzen 5 5600
16GB RAM
Kol ile keyifli şekilde çok stres yapmadan rahat rahat oynayabileceğim bir oyun önerisi bekliyorum sizden. Çok fazla pahalı olmazsa çok sevinirim. Sistem konusunda hiçbir sıkıntım yok her türlü oyunu oynayabilirim.

Kol ile keyifli şekilde çok stres yapmadan rahat rahat oynayabileceğim bir oyun önerisi bekliyorum sizden. Çok fazla pahalı olmazsa çok sevinirim. Sistem konusunda hiçbir sıkıntım yok her türlü oyunu oynayabilirim.
RPCS3 emülatör kullanarak Infamous deneyebilirsin şahsen ben keyif almıştım.

Uncharted serisi kesinlikle. Ben oynarken inanılmaz zevk aldım.

Eğer herhangi bir aile üyenizle veya arkadaşınızla birlikte oynama şansınız varsa, şahsen keyif aldığım It Takes Two'a bakabilirsiniz. Biriniz kol, diğeriniz ise klavye ve fare kullanarak oynayabilir. Yine bunun gibi olan Unravel Two, A Way Out gibi yapımlara da bakabilirsiniz, keyif alacağınıza eminim.

Tek başınıza oynamak üzere ise, halihazırda indirimde olan Dark Souls serisine, yine bir souls-like olan Blaspheomus serisine ve araçla ilgili oyunlara ilginiz varsa da Game Pass üzerinden Forza Motorsport'a bakabilirsiniz. Aslında günümüzde neredeyse çoğu oyunu oyun kolu ile oynayabilirsiniz, Sony'nin yaptığı oyunları indirimde alırsanız, oyun kolu ile onlar da keyifli olacaklardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı