Kol kılları makineyle alınırsa artar mı?

Benjamins

Hectopat
Daha fazla  
İyi gunler arkadaşlar kol killarimi almayı düşünüyorum daha once agda ile almıştım fakat çok uğraştığı için bu sefer makine ile almak istiyorum. Sizce makine killari daha da arttırır mı? Kıllar cogalir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüyleri almanın kılları artırdığına dair herhangi bir bilimsel veri mevcut değil, aksine bir etkisi olmadığı kanıtlı.

Shaving does not affect hair growth. You can consult a dermatologist about other hair removal options, including waxing or laser hair removal.
Despite common belief, shaving your hair does not make it grow back thicker or at a faster rate. In fact, this misconception was debunkedTrusted Source by clinical studies in 1928.

Makine, Tüğ Dökücü ve Ağda bunlar kıl sayısını arttırmaz azaltmaz kalınlaştırmaz.

Jilete gelirsek alma yönü kılların çıkış yönünün tersine olmayacak şekilde bir problem olmaz.

Neyle kesersen kes kıllar çoğalmaz kalınlaşmaz artmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…