Kol mu yoksa bilek ile mi aim almak daha iyi?

N1ysUS

Centipat
Daha fazla  
Bazı kişiler kol ile bazı kişiler bilek ile aim alıyor. Ben şahsen bilek ile aim alıyordum hep ama sanırım kol ile aim almak daha sağlıklıymış. Siz nasıl aim alıyorsunuz ve hangi yöntemi tavsiye ediyorsunuz? Ha şunu da belirteyim mouse Pad'im büyük değil. Ona göre tavsiye verseniz daha iyi olur.

Pad büyük değil ise bilek daha uygun olur ve ayrıca nasıl alıştıysanız öyle oynamalısınız değiştirmeyin. Alışmak uzun sürebilir. Bir çok profesyonel oyuncu bilek ile oynuyor.

Bunu deneyerek bulabilirsiniz. CS:GO aim botz training haritasına girip koldan ve bilekten 1 dakika içinde kaç adam vurduğunuzu test edin. Veya Valorant oynuyorsanız poligonda yapabilirsiniz.

Kullanıcıya göre değişir, ben bilekten alıyorum. Alanım da dar benim, biraz o yüzden de olabilir.

@N1ysUS oyun esnasında köşelere bakarken rahat edebiliyor musun? Asıl soru bu. Eğer rahat bir şekilde oynayamıyor ve nişan alamıyorsan, flick atamıyorsan o zaman sorun vardır. Alıştıktan sonra kolmuş bilekmiş fark etmiyor zaten. Kol ile aim alacaksan, bileğin havada olsun ve fareyi sıkıca tut. Aim alırken parmaklarını, büyük hareketler yaparken ise (mesela 360 flick gibi) kolunu kullan. Hassasiyet ayarlarınıda buna göre ayarlarsın, önemli olan oyun esnasında konforlu hissetmen.

Ben şahsen hep bilek ile oynadım. Zaman zaman hassasiyetimin değiştiği oldu ama genelde CS:GO 2.5 oynuyordum. Bir ara bilek ile oynarken CS:GO'da hassasiyeti 6'ya çekmiştim canavara dönüşmüştüm resmen. Sonradan yine düşürdüm. Rahatlık olarakdan hep bilek ile oynadığım için bile bana daha rahat geliyor alışmışım artık. Kol ile oynamaya başlamayı düşündüm ama bu yorumlardan sonra bilek ile oynamaya devam edeceğim galiba. Sağ olun cevaplarınız için. Ha bu arada bir sorum daha olacak, gayet küçük bir soru olduğu için boş yere buna konu açmıyım dedim. Valorant'ta scope hassasiyeti ayrı bir hassasiyet mi yoksa çarpan mı? Yani benim normal hassasiyetim Valorant'ta 0.786, yani ben şimdi aynı hassasiyeti Scope'da da kullanıcaksam scope kısmına 0.786 mı yazacağım yoksa 1 mi? Çarpan dediği için kafam biraz karıştı da çarpıyor mu normal hassasiyeti falan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…