Kol saati zamanı durdu

ujgu

Centipat
Daha fazla  
Naviforce marka bir kol saatim var. Bugün sabah saatimin 3.40'ta durduğunu fark ettim. Aileme sordum onlar ellemediklerini söylediler. İlginç olan şu ki sadece yelkovan ve akrep durmuştu. Saniye çubuğu hala dönüyordu sorunsuz bir şekilde. Ayrıca sadece analog kısım durmuş. Dijital kısım hala sorunsuz çalışıyordu. Annemin saati de 3.40'ta durmuş aynı zamanda. Bugün saat yine 1.30'da durdu. Fakat o durduğu sırada saniye çubuğu da durmuş. Şu an saniye çubuğu hala çalışmıyor. Bilen bir arkadaş aydınlatabilir mi, neden olmuştur bu?

Pili bitse dijital kısım çalışır mı?
Saatçiye götürün, o kollar çıkmış olabilir.

Hayır sadece garibime gitti bu durum. Saat o kadar ay takır takır çalıştı, ama bugün sorun yaptı.
Hocam kendiniz saat tamircisi değilseniz elinde sonunda yaptırmak için bir saatçiye gideceksiniz, sizi de anlıyorum bir fikir sahibi olmak istiyorsunuz ama göremediğimiz, dokunamadığımız ya da kullanmadığımız saatin neden bozulduğunu nereden bilebiliriz? (Bir fotoğraf, video da yok sizin anlattıklarınıza göre kafamızda canlandırarak mı problemi belirleyeceğiz) Tamam sebebini bildik diyelim sizi saatçiye yönlendirmekten başka bir çözüm yolumuzda da yok. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Evet anlamak zor.
Saniye çubuğu kırılmış olabilir veya yerinden kaymıştır veya bozulmuştur.

Evet anladım ne demek istediğinizi. Zaten bozuldu diye bir çıkarım yapmadım. Sadece sorun çıkardı dedim. Konu da saçma biraz, zamanınızı çaldıysam affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…