JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 7 Haziran 2021 #1 The Last of Us 2 Part II oynarken oyunun ilk sahnelerinde yapılan şu diyalogda çok gülmüştüm. Devam etmeden önce spoiler olduğunu bildiririm. Sürprizbozan: The Last of Us 2 Spoiler Türkçe; J: Kol saatin düşerse sence ne olur? E: J: Vakit kaybedersin.
The Last of Us 2 Part II oynarken oyunun ilk sahnelerinde yapılan şu diyalogda çok gülmüştüm. Devam etmeden önce spoiler olduğunu bildiririm. Sürprizbozan: The Last of Us 2 Spoiler Türkçe; J: Kol saatin düşerse sence ne olur? E: J: Vakit kaybedersin.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 7 Haziran 2021 #2
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Haziran 2021 #3 Vay anasını satayım, bende zaman durur diyecek sanmıştım.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 7 Haziran 2021 #4 JohnConstantine dedi: The Last of Us 2 Part II oynarken oyunun ilk sahnelerinde yapılan şu diyalogda çok gülmüştüm. Devam etmeden önce spoiler olduğunu bildiririm. Sürprizbozan: The Last of Us 2 Spoiler Eki Görüntüle 1058916 Türkçe; J: Kol saatin düşerse sence ne olur? E: J: Vakit kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Vay be Joel ilk oyunda ne maceralar yaşamıştık. Sürprizbozan Keşke ölmeseydi.
JohnConstantine dedi: The Last of Us 2 Part II oynarken oyunun ilk sahnelerinde yapılan şu diyalogda çok gülmüştüm. Devam etmeden önce spoiler olduğunu bildiririm. Sürprizbozan: The Last of Us 2 Spoiler Eki Görüntüle 1058916 Türkçe; J: Kol saatin düşerse sence ne olur? E: J: Vakit kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Vay be Joel ilk oyunda ne maceralar yaşamıştık. Sürprizbozan Keşke ölmeseydi.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Baya komikmiş. JohnConstantine dedi: The Last of Us 2 Part II oynarken oyunun ilk sahnelerinde yapılan şu diyalogda çok gülmüştüm. Devam etmeden önce spoiler olduğunu bildiririm. Sürprizbozan: The Last of Us 2 Spoiler Eki Görüntüle 1058916 Türkçe; J: Kol saatin düşerse sence ne olur? E: J: Vakit kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: :(
Baya komikmiş. JohnConstantine dedi: The Last of Us 2 Part II oynarken oyunun ilk sahnelerinde yapılan şu diyalogda çok gülmüştüm. Devam etmeden önce spoiler olduğunu bildiririm. Sürprizbozan: The Last of Us 2 Spoiler Eki Görüntüle 1058916 Türkçe; J: Kol saatin düşerse sence ne olur? E: J: Vakit kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: :(
DoNeTLA Kilopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #6 Otomaber dedi: Eki Görüntüle 1058926 Genişletmek için tıkla... Buna sesli güldüm.
ZalimKuş31 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #7 JohnConstantine dedi: The Last of Us 2 part II oynarken oyunun ilk sahnelerinde yapılan şu diyalogda çok gülmüştüm. Devam etmeden önce spoiler olduğunu bildiririm. Sürprizbozan: The Last of Us 2 Spoiler Eki Görüntüle 1058916 Türkçe; J: Kol saatin düşerse sence ne olur? E: J: Vakit kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Hocam yıllardır bu espriyi anlayamadım bana açıklayacak birisi var mı?
JohnConstantine dedi: The Last of Us 2 part II oynarken oyunun ilk sahnelerinde yapılan şu diyalogda çok gülmüştüm. Devam etmeden önce spoiler olduğunu bildiririm. Sürprizbozan: The Last of Us 2 Spoiler Eki Görüntüle 1058916 Türkçe; J: Kol saatin düşerse sence ne olur? E: J: Vakit kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Hocam yıllardır bu espriyi anlayamadım bana açıklayacak birisi var mı?
ShunaTmpst Femtopat Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 122 Çözümler 3 8 Mayıs 2025 #8 @ZalimKuş31 eğer basit bir şekilde anlatmak gerekirse saat kaybetmek yani zaman kaybetmek boşuna vakit harcamak gibi bir şey. Saati düşürürsen yemek yemekten 30 saniye kaybetmiş olacaksın.
@ZalimKuş31 eğer basit bir şekilde anlatmak gerekirse saat kaybetmek yani zaman kaybetmek boşuna vakit harcamak gibi bir şey. Saati düşürürsen yemek yemekten 30 saniye kaybetmiş olacaksın.
9 918184 Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 102 9 Mayıs 2025 #9 Normalde sadece komik değil diye geçerdim ama The Last of Us 2 Part II'de geçtiğini görünce insanoğlu zekasına bir hakaret olduğunu gördüm.
Normalde sadece komik değil diye geçerdim ama The Last of Us 2 Part II'de geçtiğini görünce insanoğlu zekasına bir hakaret olduğunu gördüm.