Kolum yandı, 3 gün oldu. Silverdin sürüyorum. Beyaz şeyler, silverdin, kantaron yağı da sürüyorum. Anlamadığım, üstünde sarı yapışkan bir sıvı var. Doktora görünmeli miyim? Çocuk geldi kağıdın üstündeki sıcak silikonu elime bastı, böyle oldu.
215 santigrat derece yanık bu nasıl soru? Yüzeysel yanık 1. derece, su toplarsa 2. derece yani fotoğraftaki, 3. derece ise genelde kömürleşmiş yaralar oluyor alt tabaka bile zarar görür. Az çok tahmin edersiniz bakınca.
Fotoğraftan anlaşılmıyor ama galiba su toplamış bül var. Patlatmayın sakın.
Enfeksiyon oluşmaması açısından doktora göstermekte fayda var her türlü. Silverdin işe yarar muhtemelen ama yine de baktırın.
215 santigrat derece yanık bu nasıl soru? Yüzeysel yanık 1. derece, su toplarsa 2. derece yani fotoğraftaki, 3. derece ise genelde kömürleşmiş yaralar oluyor alt tabaka bile zarar görür. Az çok tahmin edersiniz bakınca.
Fotoğraftan anlaşılmıyor ama galiba su toplamış bül var. Patlatmayın sakın.
Enfeksiyon oluşmaması açısından doktora göstermekte fayda var her türlü. Silverdin işe yarar muhtemelen ama yine de baktırın.
Dalga geçtiğinizi düşündüm kusura bakmayın. Temel ilk yardım bilgilerinden olduğundan işi dalgaya vurduğunuzu sandım. Evet
Fotoğraftaki yanık 2. derece örnek olması açısından
Dalga geçtiğinizi düşündüm kusura bakmayın. Temel ilk yardım bilgilerinden olduğundan işi dalgaya vurduğunuzu sandım. Evet
Fotoğraftaki yanık 2. derece örnek olması açısından Eki Görüntüle 2482187