Kola 10 TL Oldu!

Konu içerisinde 2 litrelik Sütaş ayranın 10 TL olduğunu görmek daha fazla şaşırttı.

İngiltere'de bir paket sigara 6.32 dolara satılırken, Fransa, İtalya, Almanya, Amerika birleşik devletleri (ABD) gibi ülkelerde bir paket sigaranın fiyatı 3 doların biraz üzerinde, Türkiye'de 1.13 dolar, Rusya'da ise 0.70 dolardır.
Sigara ucuz sıkıntı yok arkadaşlar.

Bir Coca Cola olmasa da, alternatifleri bulunuyor en azından. 3-4 TL daha ucuz hem de. Çok canım çektiği zaman gidip onları alıyorum. 10 TL'ye almak bana enayilik gibi geliyor biraz.

Şuan 9 TL markete gidip bir 100 tane alacağım. Ardından 5-6 aya 15 olunca hop 13 TL'den satışa koyucam. 1.300 TL eder. 900 TL'de maliyet. 400 TL kâr. Yatırım tavsiyesi değildir.

BİM yetkililerine sesleniyorum acil olarak elma suyunu ve Ramazan şerbetini geri getirin yoksa Coca-Cola içmeye başlayacağım
Torku'nun elma suyuna bayılıyordum. O 1 litrelik cam versiyonu 2,5 TL mi neydi sırf o cam kabı almak elma suyundan daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…