Kola 25 TL oldu!

Arkadaşlar inşallah A101, Jack Wrestler enerji içeçeğine anlamsız zam yapmaz yine.

Kola içmeyi bırakalı hemen hemen 1 yıl oluyor. İyi ki de bırakmışım diyeceğim ki fuse Tea'nın 1.5 litresi de 16 TL olmuş alışveriş sitelerinde .

Sende bağımlılık yapan içecek gibi bırakmışsın kolayı vay be düşünsenize bir kola 250 TL oluyor.

Sende bağımlılık yapan içecek gibi bırakmışsın kolayı vay be düşünsenize bir kola 250 TL oluyor.
Bağımlılıktan ziyade evde yemek yanında kullandığım içecekler Cola ve Fantaydı. Onun dışında almazdım. Ama tabi ondan sonra daha sağlıklı içeceklere yöneldim. Doğru yaptığımı düşünüyorum.

Sözde zam 11 Ekim'den itibaren geçerliydi, bizim fırsatçı market dünden koymuş zammı. Dün 2.5 litre Coca-Cola'yı 25 TL'ye gördüm.

Sözde zam 11 Ekim'den itibaren geçerliydi, bizim fırsatçı market dünden koymuş zammı. Dün 2.5 litre Coca-Cola'yı 25 TL'ye gördüm.
Enpara kredi kartımı bir yollasa ilk işim gidip Bim'den 18.5'a 10 tane kola almak olacak ya da sanal kartla Migros'tan sipariş edecem en azından 2-3 hafta zamdan korur.

18TL İzmir'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…