R Ronnietory Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 345 Makaleler 1 19 Aralık 2022 #12 ItsAllGoodman dedi: Enflasyonun ne olduğunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hiç mi esnafın suçu yok acaba?
ItsAllGoodman dedi: Enflasyonun ne olduğunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hiç mi esnafın suçu yok acaba?
X XdSaga Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #13 Ozz2018 dedi: Acaba Nebati ne der bu duruma Genişletmek için tıkla... Nöro falan filan.
C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 19 Aralık 2022 #14 Ella Freya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu enflasyonu yuduver la bi. Genişletmek için tıkla... ünal babaya kola yok
Ella Freya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu enflasyonu yuduver la bi. Genişletmek için tıkla... ünal babaya kola yok
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 932 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #15 aokk dedi: Vallaha her şeye zam yapsınlar ama kolaya yapmasınlar bağımlısıyım. Kaç gündür içemiyorum pahalı diye. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu siz misiniz hocam?
aokk dedi: Vallaha her şeye zam yapsınlar ama kolaya yapmasınlar bağımlısıyım. Kaç gündür içemiyorum pahalı diye. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu siz misiniz hocam?
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 20 Aralık 2022 #16 Micro$oft dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu siz misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 7.5 değil de ucuz olduğu zamanlar günde 1.5 litre içiyordum.
Micro$oft dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu siz misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 7.5 değil de ucuz olduğu zamanlar günde 1.5 litre içiyordum.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.538 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #17 Az önce aldım daha 25 TL'ye, sanırım bu 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli.
C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 20 Aralık 2022 #18 ocak'ndan önce zammı koydular ocak geldiğinde bir daha zam koyarlar
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 14 Yer Hatay 20 Aralık 2022 #19 İyi ki diş teli takmışım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Aralık 2022 #20 Ronnietory dedi: Hiç mi esnafın suçu yok acaba? Genişletmek için tıkla... Evet. Fiyatı Coca Cola belirliyor.
Ronnietory dedi: Hiç mi esnafın suçu yok acaba? Genişletmek için tıkla... Evet. Fiyatı Coca Cola belirliyor.