Kola 7 TL Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sade sodanın tadı bana çok kötü geliyor. Neden acaba? Az içtiğim için normal midir?

Devletimiz yine dimdik ayakta Allah'a şükür. Dünya Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olmak isterdi ama kıymetini bilen yok. Araştırın sorgulayın. Yerli araba ürettik hala memnun değilsiniz sizi anlamak güç. Dar gelirli ailelere bile elektrik faturasını devlet kendi karşılayacak. Bana acıtasyon yapmaya kalkmayın. Her ülkede olan şeyler. Fakir olacak. Gönül ister hiç olmasın. Atama yok diyorsunuz. Hiç durmadan öğretmen, doktor atanamaz. İşsizlik insanların iş beğenmemesi yüzünden var. Erindiğiniz için tarım bitti. Dışardan almak kolay. Bununda suçlusu devlet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu meretin tadı gerçekten mükemmel ,hakkını yemeyelim. Ama tadı kadar sağlığa aşırı zararlı bir içecek. Zamanında çok içtim yıllardır tek tük 4 5 ayda 1 içerim. Fiyatının artması güzel olmuş. Şimdi hiç içmem.

Evet evet tarım erindiğimiz için bitti ,uzaya da ne var orda boşluktan başka dediğimiz için çıkmadık yoksa çoktan Mars 'ta Olympos dağının manzarasında ince belli bardaktan çay içiyorduk.

Ben 2 Litre olanını dün 5 ₺'ye aldım. Kola'yı misafirden misafire alsak da fiyatlar şaşırtıcı. En iyisi LeCola, hem de misafiri Coca Kola'dan daha az zehirlemiş oluruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…