Kola ve ekmeği bırakıp ne kadar sürede kilo verilir?

aliyilmazx

Decapat
Evet arkadaşlar, soru böyle. Ekmeği günde 1 tüm ekmek kolayı da günde 1-1.5 litre içen bir insanım ve kilom gerçekten fazla... Ekmeği ve kolayı hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum çıkarttığımda ne kadar sürede ne kadar kilo verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo vermeyebilirsin de verebilirsin de. Önemli olan yediklerin kaç kilo ve senin TDEE oranın nedir. Lütfen boy, kilo, yaşın ve gün içinde ne kadar aktif olduğunu söyler misin?

Kilo vermeyebilirsin de verebilirsin de. Önemli olan yediklerin kaç kilo ve senin TDEE oranın nedir. Lütfen boy, kilo, yaşın ve gün içinde ne kadar aktif olduğunu söyler misin?
Bünyenize bağlı, buradan tam sonuç çıkaramayız. Ayrıca boy ve kilonuzu da yazmamışsınız.
Boy: 1.74
Kilo: 96
Gün içerisinde okula gittiğim zamanlar 2 km falan yol yürüyorum ama ne zaman okula gidip gitmeyeceğim belli olmuyor ve gün içerisinde genellikle 4 katlı merdiveni 1-2 defa inip çıkmak zorunda kalıyorum. Yani anlayacağınız çokta aktif değilim.

Sağlam bir diyetisyene görünüp protein ağırlıklı bir liste almak en sağlıklısı sizin için. Makro ve kalori takibini yapabilecekseniz kendi halinizde de beslenebilirsiniz. Asla aceleci olmayın, çok fazla sarkık deri oluşur. Sporla beraber vermeye çalışın.

Hocam ailem spora izin vermiyor. Abim 6 ay sonra askerden dönecek döndüğünde birlikte spor salonuna gideceğiz. Ve diyetisyen programları gerçekten pahalı. Bazıları yok günlük kırmızı et yiyin falan. Yaz tatilinde koşturmacalı bir hayatım olucak gitar kursu, dil kursu falan derken 3-4 km yürürüm günde herhalde.

Senin TDEE değerin 3075 kalori. Günde az yağlı, yağsız kas kütlesinin kilosu başına 2 gram protein ve yüksek karbonhidratlı beslenmelisin. Bu beslenmenin 2250 kalori olması en iyisidir. Günde 1000 kaloriden fazla vermek kas kaybına yol açar. Bu şekilde 7-8 aya taş gibi bir fizik ortaya çıkartırsın.

O zaman doğru makro ve kalori takibini yapmaya bakın. Ayrıca bol lif tüketin.

Aralıklı oruç gibi saçma sapan yollara asla bulaşmayın, hızlı kilo vermek deride pek çok sarkığa sebep oluyor.

Ben diyetisyen önermiyorum. Genelde bir çoğu uzun süre günde 1000 kaloriden fazla vermenin 10 seneye kadar yeme bozuklukları oluşturacağını ve yine günde 1000 kaloriden fazla vermenin kas kaybı yapacağını bilmiyorlar, ayrıca yüksek protein almaz ise yine kas kaybı olacağını da bilmiyorlar. Bence en iyisi kaliteli bir fitness hocasından (Emir İnalbay gibi mesela.) beslenme programı almaktır.

O zaman doğru makro ve kalori takibini yapmaya bakın. Ayrıca bol lif tüketin.

Aralıklı oruç gibi saçma sapan yollara asla bulaşmayın, hızlı kilo vermek deride pek çok sarkığa sebep oluyor.
Denedim aralıklı orucu çok sağlıksız hocam yorgun hissediyordum ve kilo verdirmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…