denizs00 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 236 14 Temmuz 2023 #1 Coca-Cola'nın zararları ve faydalarından bahseden detaylı bir bilimsel makale arıyorum. İnternette bulamadım. Makale dili fark etmez.
Coca-Cola'nın zararları ve faydalarından bahseden detaylı bir bilimsel makale arıyorum. İnternette bulamadım. Makale dili fark etmez.
4 421860 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 80 Çözümler 1 14 Temmuz 2023 #2 Bu konu için bilimsel makale yazılmaz. Herhangi bir sitede bulabilirsin.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 16 Temmuz 2023 #3 denizs00 dedi: Coca-Cola'nın zararları ve faydalarından bahseden detaylı bir bilimsel makale arıyorum. İnternette bulamadım. Makale dili fark etmez. Genişletmek için tıkla... Gazlı içeceklerin zararları ve faydaları üzerine bilimsel yazılar bulmanız daha kolay olacaktır.
denizs00 dedi: Coca-Cola'nın zararları ve faydalarından bahseden detaylı bir bilimsel makale arıyorum. İnternette bulamadım. Makale dili fark etmez. Genişletmek için tıkla... Gazlı içeceklerin zararları ve faydaları üzerine bilimsel yazılar bulmanız daha kolay olacaktır.
denizs00 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 236 17 Temmuz 2023 #4 just chillin dedi: Gazlı içeceklerin zararları ve faydaları üzerine bilimsel yazılar bulmanız daha kolay olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet daha kolay fakat özellikle kolanın içindeki maddeyi merak ediyorum nedense bulamadım. Engelliyorlar sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
just chillin dedi: Gazlı içeceklerin zararları ve faydaları üzerine bilimsel yazılar bulmanız daha kolay olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet daha kolay fakat özellikle kolanın içindeki maddeyi merak ediyorum nedense bulamadım. Engelliyorlar sanırım.
BATTLEFlELD Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 Scholar'da şu şekilde aramalar yaparak makaleleri tarayabilirsin. Google Akademik scholar.google.com