F fioraz33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 207 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #1 Yurt dışındaki arkadaşım bana Bitcoin gönderecek fakat benim Binance gibi uygulamalar kullanmam yasal değil yaşım 16. Arkadaşım bana nasıl gönderebilir? ByNoGame sitesinden göndermeyi denedi ama T.C. istediği için olmadı.
Yurt dışındaki arkadaşım bana Bitcoin gönderecek fakat benim Binance gibi uygulamalar kullanmam yasal değil yaşım 16. Arkadaşım bana nasıl gönderebilir? ByNoGame sitesinden göndermeyi denedi ama T.C. istediği için olmadı.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #2 Trustwallet indirin telefona orada istediğiniz ağ türünden gönderin yaşınız yetince borsa hesabınıza taşırsınız.
Trustwallet indirin telefona orada istediğiniz ağ türünden gönderin yaşınız yetince borsa hesabınıza taşırsınız.
F fioraz33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 207 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #3 oduncu_yılmaz dedi: Trustwallet indirin telefona orada istediğiniz ağ türünden gönderin yaşınız yetince borsa hesabınıza taşırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki ininal veya Papara karta aktarabilir miyim?
oduncu_yılmaz dedi: Trustwallet indirin telefona orada istediğiniz ağ türünden gönderin yaşınız yetince borsa hesabınıza taşırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki ininal veya Papara karta aktarabilir miyim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.209 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Ekim 2021 #4 fioraz33 dedi: Peki ininal veya Papara karta aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 18 yaşına girmeden kripto parayı itibari paraya dönüştüremezsin. Banka hesabına ve kimlik doğrulamasına ihtiyacın var.
fioraz33 dedi: Peki ininal veya Papara karta aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 18 yaşına girmeden kripto parayı itibari paraya dönüştüremezsin. Banka hesabına ve kimlik doğrulamasına ihtiyacın var.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #5 fioraz33 dedi: Peki ininal veya Papara karta aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Başkasına elden satarsanız anca öyle olur.
fioraz33 dedi: Peki ininal veya Papara karta aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Başkasına elden satarsanız anca öyle olur.