kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 960 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 16 Ekim 2024 #21 Katalonyayaslm dedi: Tamam hocam başına gelirse ne yapacaksın çok merak ettim Genişletmek için tıkla... 3 gün diyorsun uğraşmaya değmez ayrıca vaktini harcadığınla kalırsın. 1 hafta geçerse düşünürüm ne yapacağımı.
Katalonyayaslm dedi: Tamam hocam başına gelirse ne yapacaksın çok merak ettim Genişletmek için tıkla... 3 gün diyorsun uğraşmaya değmez ayrıca vaktini harcadığınla kalırsın. 1 hafta geçerse düşünürüm ne yapacağımı.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 16 Ekim 2024 #22 kakarakukurukikiri dedi: 3 gün diyorsun uğraşmaya değmez ayrıca vaktini harcadığınla kalırsın. 1 hafta geçerse düşünürüm ne yapacağımı. Genişletmek için tıkla... Amazon'a söyledim bugün gelmezse iade edeceğim diye direk dağıtıma çıktı.
kakarakukurukikiri dedi: 3 gün diyorsun uğraşmaya değmez ayrıca vaktini harcadığınla kalırsın. 1 hafta geçerse düşünürüm ne yapacağımı. Genişletmek için tıkla... Amazon'a söyledim bugün gelmezse iade edeceğim diye direk dağıtıma çıktı.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.294 Çözümler 6 16 Ekim 2024 #23 Katalonyayaslm dedi: Amazon'a söyledim bugün gelmezse iade edeceğim diye direk dağıtıma çıktı. Genişletmek için tıkla... Zaten 3 gundur cikmiyor muydu?
Katalonyayaslm dedi: Amazon'a söyledim bugün gelmezse iade edeceğim diye direk dağıtıma çıktı. Genişletmek için tıkla... Zaten 3 gundur cikmiyor muydu?
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 16 Ekim 2024 #24 nwc00 dedi: Zaten 3 gundur cikmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet bugün son şansları artık geldi geldi.
nwc00 dedi: Zaten 3 gundur cikmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet bugün son şansları artık geldi geldi.
haritaa57 Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #25 CİMER'e kamu kurumları şikayet edilir. Özel firmaları şikayet edemezsiniz. İlerleyebileceğiniz yol firmayla iletişime geçmek ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktır.
CİMER'e kamu kurumları şikayet edilir. Özel firmaları şikayet edemezsiniz. İlerleyebileceğiniz yol firmayla iletişime geçmek ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktır.