Kolay gelsin kargo canlı takip neden çalışmıyor?

Aeroxs

Hectopat
Daha fazla  
Amazon üzerinden Acer Nitro 5 sipariş verdim, bugün kolay gelsin kargonun sitesinde dağıtma çıktı yazısını gördüm fakat canlı takip özelliği çalışmıyor. Önceden Teknosa siparişimde adresi doğrulamak için GSM numarasına gelen kod giriliyordu hala var mı?

Nereden gireceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda canlı takip çalışmıyor garip bir şekilde. Telefondan girmeniz lazım.

Geriden geliyor olabilir biraz bekle anlık takip edilmiyordur belki de.

Hiç çalışmıyor IPad'de tarayıcıdan denedim olmadı masaüstü modda denedim olmadı telefon tarayıcıdan denedim olmadı uygulamayı yükledim Türkiye haritası çıkıyor geri resimdeki gibi oluyor.

Ben bugün bakarken böyle şeyler yaptım ürün tesliminde sorun çıkatır mı?
Haritanın üstünde tik vardı ona bastım yarın teyite falan gerek var mı?

Bunu nasıl yapıyoruz.

Son düzenleme:

Kolay gelsin kargoda randevu şeklinde teslimat var bence hiç elleme eğer tarihi değiştirirsen ctesiye kayar belki teslim etmezler pazartesiye kadar beklersin otur bekle işte kargonu.

Kolay gelsin kargoda randevu şeklinde teslimat var bence hiç elleme eğer tarihi değiştirirsen ctesiye kayar belki teslim etmezler pazartesiye kadar beklersin otur bekle işte kargonu.

14.30 demişti randevu için annem anneme mesaj geliyor.

Hocam telefona gelen SMS'den bakmanız lazım yanlış hatırlamıyorsam 2saat içerisinde kapındayız dediğinde bakabiliyorsunuz büyük ihtimalle yanlış hatırlıyorum

12.30 da teyit yapacağım o zaman 14.30 gelir.

Hocam telefona gelen SMS'den bakmanız lazım yanlış hatırlamıyorsam 2saat içerisinde kapındayız dediğinde bakabiliyorsunuz büyük ihtimalle yanlış hatırlıyorum

Sabahın 8.30'unda dağıtma çıkan aracın içinde bu sıcakta pişmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…