Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #11 Deepsoulmind dedi: Müşteri hizmetlerini arayamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Aradım hocam hiç bir şekilde ulaşamadım.
Deepsoulmind dedi: Müşteri hizmetlerini arayamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Aradım hocam hiç bir şekilde ulaşamadım.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 1 Mart 2024 #12 İlk defa duydum bende kolay gelsin diyor sanıyorum kargo ismiymiş.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.029 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #13 recep50 dedi: İlk defa duydum bende kolay gelsin diyor sanıyorum kargo ismiymiş. Genişletmek için tıkla... Kolay Gelsin Türkiye'nin en tanıdık ve en güvenilir kargo şirketlerinden biri. Bilmemen garip. Sanırım Amazon'dan hiç alışveriş yapmadın.
recep50 dedi: İlk defa duydum bende kolay gelsin diyor sanıyorum kargo ismiymiş. Genişletmek için tıkla... Kolay Gelsin Türkiye'nin en tanıdık ve en güvenilir kargo şirketlerinden biri. Bilmemen garip. Sanırım Amazon'dan hiç alışveriş yapmadın.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 1 Mart 2024 #14 Salih7158 dedi: Şube yakındaysa gidip alabilirsin. Onun haricinde bir şey yapmana gerek yok yarın getirirler. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin ekspress şube sistemiyle çalışan kargo değil. Lütfen eksiksiz bilgi ile konuşalım.
Salih7158 dedi: Şube yakındaysa gidip alabilirsin. Onun haricinde bir şey yapmana gerek yok yarın getirirler. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin ekspress şube sistemiyle çalışan kargo değil. Lütfen eksiksiz bilgi ile konuşalım.
Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #15 recep50 dedi: İlk defa duydum bende kolay gelsin diyor sanıyorum kargo ismiymiş. Genişletmek için tıkla... Hocam sipariş ettiğime pişman oldum 2 gün sonraya ertelendi.
recep50 dedi: İlk defa duydum bende kolay gelsin diyor sanıyorum kargo ismiymiş. Genişletmek için tıkla... Hocam sipariş ettiğime pişman oldum 2 gün sonraya ertelendi.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 1 Mart 2024 #16 Salih7158 dedi: Kolay gelsin Türkiye'nin en tanıdık ve en güvenilir kargo şirketlerinden biri. Bilmemen garip. Sanırım Amazon'dan hiç alışveriş yapmadın. Genişletmek için tıkla... Yaptım MNG ile geldi.
Salih7158 dedi: Kolay gelsin Türkiye'nin en tanıdık ve en güvenilir kargo şirketlerinden biri. Bilmemen garip. Sanırım Amazon'dan hiç alışveriş yapmadın. Genişletmek için tıkla... Yaptım MNG ile geldi.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 1 Mart 2024 #17 Salih7158 dedi: Kolay gelsin Türkiye'nin en tanıdık ve en güvenilir kargo şirketlerinden biri. Bilmemen garip. Sanırım Amazon'dan hiç alışveriş yapmadın. Genişletmek için tıkla... Daha yeni yeni adı duyulmaya başladı hızlı teslimatları ve Amazon sayesinde gündeme yeni geliyor daha önceden belli olmasına rağmen* recep50 dedi: Yaptım MNG ile geldi. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime üyeliğiniz yoktur veya satıcısı amazon.com.tr olan bir ürün almamışsınızdır. Ya da bölgenize ekol hizmet vermiyordur.
Salih7158 dedi: Kolay gelsin Türkiye'nin en tanıdık ve en güvenilir kargo şirketlerinden biri. Bilmemen garip. Sanırım Amazon'dan hiç alışveriş yapmadın. Genişletmek için tıkla... Daha yeni yeni adı duyulmaya başladı hızlı teslimatları ve Amazon sayesinde gündeme yeni geliyor daha önceden belli olmasına rağmen* recep50 dedi: Yaptım MNG ile geldi. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime üyeliğiniz yoktur veya satıcısı amazon.com.tr olan bir ürün almamışsınızdır. Ya da bölgenize ekol hizmet vermiyordur.
Magura Megapat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 262 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #18 Kolay gelsin uygulamasını indir oradan teslimat tarihini değiştir.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 1 Mart 2024 #19 Yarın tekrar gelir. Bende yaşamıştım ertesi gün tekrar dağıtıma çıkarıyorlar kargonu. Bir şey yapmana gerek yok yani müşteri hizmetlerini aramak gibi.
Yarın tekrar gelir. Bende yaşamıştım ertesi gün tekrar dağıtıma çıkarıyorlar kargonu. Bir şey yapmana gerek yok yani müşteri hizmetlerini aramak gibi.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.029 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #20 Aydoğan BV dedi: Daha yeni yeni adı duyulmaya başladı hızlı teslimatları ve Amazon sayesinde gündeme yeni geliyor daha önceden belli olmasına rağmen* Amazon Prime üyeliğiniz yoktur veya satıcısı amazon.com.tr olan bir ürün almamışsınızdır. Ya da bölgenize ekol hizmet vermiyordur. Genişletmek için tıkla... Yani çok yeni değil aslında 6 yıl önce kuruldu ki bence 6 yılda çabucak tanınan bir kargo şirketi.
Aydoğan BV dedi: Daha yeni yeni adı duyulmaya başladı hızlı teslimatları ve Amazon sayesinde gündeme yeni geliyor daha önceden belli olmasına rağmen* Amazon Prime üyeliğiniz yoktur veya satıcısı amazon.com.tr olan bir ürün almamışsınızdır. Ya da bölgenize ekol hizmet vermiyordur. Genişletmek için tıkla... Yani çok yeni değil aslında 6 yıl önce kuruldu ki bence 6 yılda çabucak tanınan bir kargo şirketi.