Kolay gelsin kargo pazar günü gelir mi?

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Amazon üzerinden laptop siparişi verdim cuma günü, hala takip numarası için SMS gelmedi.
Amazon hesabımdan siparişi takibine baktığımda resimdeki gibi çıkıyor.
Amazon müşteri hizmetlerini aradım hafta sonu gelir mi diye sormak için, kargo firmasına bağlı olarak gelme ihtimali var dediler.
Kolay gelsin firması hafta sonu da çalışıyormuş ama takip numarası olmadığı için bugün gelip gelmeyeceğini öğrenemiyorum.
En azından kargonun nerede olduğunu öğrenseydim, belki yaşadığım ilçeye falan geldiyse gidip kendim teslim alacaktım dağıtıma çıkmasını beklemeden.
Ne yapabilirim önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın çıkar eğer şubeye ulaştıysa.

Kolaygelsin pazar günü dağıtım yapıyor, saat 10'a kadar gelme ihtimali var yine. Ama Amazon'da yârın yazıyorsa yarın gelir büyük ihtimalle.

Bugüne kadar olan Amazon siparişlerime dayanarak söyleyebilrim ki Amazon'un söylediği tarihte çok büyük ihtimalle geliyor. Zaten şubesi yok Kolay Gelsin'in, dağıtıma çıktığında canlı takip ve evde olduğunuzu teyit edeceğiniz bir link gönderiyorlar.

Kolaygelsin pazar günü dağıtım yapıyor, saat 10'a kadar gelme ihtimali var yine. Ama Amazon'da yârın yazıyorsa yarın gelir büyük ihtimalle.
Biraz önce tekrar konuştum, iller arası transfer sürecinde olduğu için bugün gelme ihtimali yok dediler maalesef.

Yarın akşam 8 de ev de olucam muhtemelen o saate kadar getirmiş olacaklar. Ben ev de olmasam bile anneme teslim ederler mi ?

Hocam kolaygelsin'in yolladığı SMS'te bir sürü seçenek var. Komşuma bırak gibi. Onun dışında kargo kodunu annene söylersen o şekilde de alabilir.
Ben kargo geldiği zaman herhangi bir hasar aldıysa video falan çekecektim o işi annem beceremez.
Umarım hasarsız gelir cihaz.
Win11 kurulumu, driver kurulumu, perf ayarları, donanım testleri, benchmark vs testleri falan bir sürü işim var ve zaman alacak. Bu yüzden bugün gelmesini istemiştim evdeyken hepsini hallederim diye ama yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…