Kolay Gelsin Kargosu Nasıl Takip Edilir?

VbenZ

Hectopat
Yer
LosSantos
Daha fazla  
İlk defa bu markayı kullanıyorum, bazı arkadaşlar GPS sistemi olduğunu söylemiş. Aracı haritada takip edebiliyormuşuz. Uygulamayı indirdim ancak böyle bir kısım göremedim, GPS takibi nasıl yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan takip edebilirsiniz. Takip numarasını amazondaki siparişlerden bakabilirsiniz.

Hızlı gönderiler yapar, bildiğim kadarıyla sadece amazon gönderilerini getiriyorlar. GPS için kargonuzun takip nodunu girdikten sonra ordan Harita çıkıyor ve takip yapabiliyorsunuz, fakat bunun için kargonun sizin bölgeye gelip dağıtıma çıkmış olması gerekiyor.

Böyle bir tahmin teslimat süreleri var 22.00'a kadar çalışıyorlar mı?

Kolay gelsinden çok kargo geliyor bana. Kargoyu bana getiren eleman beni görmekten sıkıldı herhalde kapıyı açtığımda uzaktan önüne bıraktım diye bağırıyor artık . Bir süre sonra herhangi bir şey söylemeden sadece bırakıp gidecek herhalde. Genelde sabah saatlerinde geldiği içinde uyandırıyor beni sağolsun.

GPS sistemi doğru düzgün çalışmıyor ancak evinize yakınlığına oranla zamanı tahmin edebilirsiniz. GPS anlık göstermiyor belki 30 dk belki 1 saatte bir yenilenmekte. (Benim bölgemde bu şekilde.)

Pazar günleri dağıtım yapıyorlar mı haberiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…