A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Ağustos 2024 #1 Bugün teslim edilecek diyordu, gelmesini beklemiyorum ama yine de merak edip bakmak istedim fakat sorgula dediğim zaman kullanıcı adı ve şifresi hatalı gibi bir hata veriyor. Kargo takip numarası değişmesi gibi bir durum olabilir mi? Teşekkürler.
Bugün teslim edilecek diyordu, gelmesini beklemiyorum ama yine de merak edip bakmak istedim fakat sorgula dediğim zaman kullanıcı adı ve şifresi hatalı gibi bir hata veriyor. Kargo takip numarası değişmesi gibi bir durum olabilir mi? Teşekkürler.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.062 Çözümler 47 Yer Mersin 13 Ağustos 2024 #2 Siteleri düzgün çalışmıyor.
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Ağustos 2024 #3 Emrecngz dedi: Siteleri düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu boşa açtım, üyelik açınca düzeldi şu an sorgulama yapabliyorum.
Emrecngz dedi: Siteleri düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu boşa açtım, üyelik açınca düzeldi şu an sorgulama yapabliyorum.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.062 Çözümler 47 Yer Mersin 13 Ağustos 2024 #4 Abdllh11 dedi: Konuyu boşa açtım, üyelik açınca düzeldi şu an sorgulama yapabliyorum. Genişletmek için tıkla... Bazen o da fayda etmiyor. Kargo takibi yapmak için müşteri hesap açmak zorunda olmamalı zaten. En az 2 yıldır o site düzeltilmedi. Demek ki müşteriyi umursamıyorlar.
Abdllh11 dedi: Konuyu boşa açtım, üyelik açınca düzeldi şu an sorgulama yapabliyorum. Genişletmek için tıkla... Bazen o da fayda etmiyor. Kargo takibi yapmak için müşteri hesap açmak zorunda olmamalı zaten. En az 2 yıldır o site düzeltilmedi. Demek ki müşteriyi umursamıyorlar.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #5 Bana mesaj geliyor oradan takip edebiliyorum kargoyu size göndermiyorlar mı mesaj?
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Ağustos 2024 #6 WildArw dedi: Bana mesaj geliyor oradan takip edebiliyorum kargoyu size göndermiyorlar mı mesaj? Genişletmek için tıkla... Mail olarak geldi, direkt SMS olarak değil. Emrecngz dedi: Bazen o da fayda etmiyor. Kargo takibi yapmak için müşteri hesap açmak zorunda olmamalı zaten. En az 2 yıldır o site düzeltilmedi. Demek ki müşteriyi umursamıyorlar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, tahmini yazan tarihlerde getiriyorlar mı peki.
WildArw dedi: Bana mesaj geliyor oradan takip edebiliyorum kargoyu size göndermiyorlar mı mesaj? Genişletmek için tıkla... Mail olarak geldi, direkt SMS olarak değil. Emrecngz dedi: Bazen o da fayda etmiyor. Kargo takibi yapmak için müşteri hesap açmak zorunda olmamalı zaten. En az 2 yıldır o site düzeltilmedi. Demek ki müşteriyi umursamıyorlar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, tahmini yazan tarihlerde getiriyorlar mı peki.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.062 Çözümler 47 Yer Mersin 13 Ağustos 2024 #7 Abdllh11 dedi: Mail olarak geldi, direkt SMS olarak değil. Haklısınız, tahmini yazan tarihlerde getiriyorlar mı peki. Genişletmek için tıkla... Getiriyorlar, hatta Amazon'dan alınmışsa o paketi akşam 9'da bile getirdiklerini gördüm.
Abdllh11 dedi: Mail olarak geldi, direkt SMS olarak değil. Haklısınız, tahmini yazan tarihlerde getiriyorlar mı peki. Genişletmek için tıkla... Getiriyorlar, hatta Amazon'dan alınmışsa o paketi akşam 9'da bile getirdiklerini gördüm.
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Ağustos 2024 #8 Emrecngz dedi: Getiriyorlar, hatta Amazon'dan alınmışsa o paketi akşam 9'da bile getirdiklerini gördüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, akşam 10'a kadar teslimat gösteriyor bakalım umarım gelir.
Emrecngz dedi: Getiriyorlar, hatta Amazon'dan alınmışsa o paketi akşam 9'da bile getirdiklerini gördüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, akşam 10'a kadar teslimat gösteriyor bakalım umarım gelir.