Kolay Gelsin kargoyu dağıtıma çıkarır mı?

Daha fazla  
Marmaris'te yaşıyorum. 3 tane ayrı kargo verdim. İstanbul ve Ankara'dan gelen bu ikisi dağıtıma çıktı ancak diğerini kolay gelsin sitesinden sorguladığımda yolda gözüküyor. Gün içinde dağıtıma çıkma ihtimali var mı?
İstanbul'dan geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bugün çoğu firma yarım gün çalışıyor, hiç sanmıyorum dağıtıma çıkacağını.

Gün içerisinde Marmaris'e gelirse dağıtıma çıkar. İlimdeki Kolay Gelsin firması, bazen kargoları 2-3 gibi dağıtıma çıkardığı da oluyordu.

Tahmini teslim süresi neyse ona göre dağıtıma çıkar. Bugün diyorsa 3. için büyük ihtimalle çıkar.

Bugün çoğu firma yarım gün çalışıyor, hiç sanmıyorum dağıtıma çıkacağını.
Akşam da bırakabiliyorlar.

Yolda olduğu için zor gibi ama olabilir de. Ankara'dayım, bazen akşam 7'de dağıtıma çıkıp 11'de bile teslim ediyorlar. Müthiş bir firma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası yarın bayram olduğu için bayağı gecikecek benim için. Şubeden teslim alamaz mıyız?

Tahmini teslim süresi neyse ona göre dağıtıma çıkar. Bugün diyorsa 3. için büyük ihtimalle çıkar.

Akşam da bırakabiliyorlar.
Tahmini teslim süresi ayın 10'unda gösteriyor.

Gelmedi arkadaşlar maalesef bayramdan sonraya kaldık

Son düzenleme:
Açıkçası yarın bayram olduğu için bayağı gecikecek benim için. Şubeden teslim alamaz mıyız?

Tahmini teslim süresi ayın 10'unda gösteriyor.

Gelmedi arkadaşlar maalesef bayramdan sonraya kaldık

Dediğim gibi arife günü dolayısıyla çoğu firma yarım gün çalıştı zaten üstelik sizinkide yoldaydı zaten imkansız gibi bir şeydi.

Dediğim gibi arife günü dolayısıyla çoğu firma yarım gün çalıştı zaten üstelik sizinkide yoldaydı zaten imkansız gibi bir şeydi.

Hocam aras ve Sürat Kargo gün içinde kargomu getirdi. Aras Kargo ile aynı zamanda çıktılar İstanbul'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…