Kolay gelsin kargoyu ne zaman getirir?

Makaleler
7
Arkadaşlar, Amazon'dan sipariş verdim 18 Şubat gece saatlerinde. Ertesi gün kargoya verilmiş kargo firması kolay gelsin, herkes memnunmuş çoğu kişi kargosunu 1 gün içinde teslim aldığını belirtmiş. 19 Şubat yani dün kargoya verilen siparişim bugün gelir mi?

Arkadaşlar, Amazon'dan sipariş verdim 18 Şubat gece saatlerinde. Ertesi gün kargoya verilmiş kargo firması kolay gelsin, herkes memnunmuş çoğu kişi kargosunu 1 gün içinde teslim aldığını belirtmiş. 19 Şubat yani dün kargoya verilen siparişim bugün gelir mi?

Kargomu ilk defa kapima kadar getiren kargo firmasidir. Hatta GPS sistemleri var diye biliyorum.

Herkesin bulunduğu konum farklı, getireceği kurye farklı. Bu soruya kim şu gün şu saatte getirebilir diyebilir ki? Amazon siparişlerim kısmında tahmini tarih yazar ve büyük ihtimalle tahmin tutar, ben de öyle oldu. Eğer teslimatın gerçekleşeceği depo yakınsa ve dağıtım şubesine gece veya sabah erken saatte ulaştıysa o gün büyük ihtimal dağıtıma çıkar.

Arkadaşlar bu arada bir soru soracağım aldığım üründe Amazon lojistik tarafından gönderilir diyor. Bu Amazon'un deposundan mı kargolanacağı anlamına geliyor?
1676908413823.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı