T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 11 Temmuz 2023 #1 Tahmini teslim olarak bugünü gösteriyor ama hala yolda olarak gözüküyor, bugün gelir mi yoksa yarına mı kaldı?
Tahmini teslim olarak bugünü gösteriyor ama hala yolda olarak gözüküyor, bugün gelir mi yoksa yarına mı kaldı?
kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 11 Temmuz 2023 #2 Yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur belki hocam.
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 11 Temmuz 2023 #3 Bende aynı yerden kargo bekliyorum. Teslim saati 22'ye kadar gösteriyor. Kargo operasyon merkezinde görünüyor ama genelde geç işleniyor. Bir umut bugün gelir diyorum. Muhtemelen yarına kaldı.
Bende aynı yerden kargo bekliyorum. Teslim saati 22'ye kadar gösteriyor. Kargo operasyon merkezinde görünüyor ama genelde geç işleniyor. Bir umut bugün gelir diyorum. Muhtemelen yarına kaldı.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 12 Temmuz 2023 #4 polatz dedi: Bende aynı yerden kargo bekliyorum. Teslim saati 22'ye kadar gösteriyor. Kargo operasyon merkezinde görünüyor ama genelde geç işleniyor. Bir umut bugün gelir diyorum. Muhtemelen yarına kaldı. Genişletmek için tıkla... Amazon dan bir ürün sipariş ettiğimde bu saatlerde dağıtıma çıkardı başka bir firmadan sipariş ettim dağıtıma çıkacakda gelecekte bende göreceğim.
polatz dedi: Bende aynı yerden kargo bekliyorum. Teslim saati 22'ye kadar gösteriyor. Kargo operasyon merkezinde görünüyor ama genelde geç işleniyor. Bir umut bugün gelir diyorum. Muhtemelen yarına kaldı. Genişletmek için tıkla... Amazon dan bir ürün sipariş ettiğimde bu saatlerde dağıtıma çıkardı başka bir firmadan sipariş ettim dağıtıma çıkacakda gelecekte bende göreceğim.
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 12 Temmuz 2023 #5 Teurastaja. dedi: Amazon dan bir ürün sipariş ettiğimde bu saatlerde dağıtıma çıkardı başka bir firmadan sipariş ettim dağıtıma çıkacakda gelecekte bende göreceğim. Genişletmek için tıkla... Dün Tekirdağ'dan Ankara'ya teslimat günü görünen kargo için şimdi sms geldi dağıtama çıktı diye. Durum güncellemesi vasat, ilk defa denedim ama bir daha kolaygelsin'i tercih etmem.
Teurastaja. dedi: Amazon dan bir ürün sipariş ettiğimde bu saatlerde dağıtıma çıkardı başka bir firmadan sipariş ettim dağıtıma çıkacakda gelecekte bende göreceğim. Genişletmek için tıkla... Dün Tekirdağ'dan Ankara'ya teslimat günü görünen kargo için şimdi sms geldi dağıtama çıktı diye. Durum güncellemesi vasat, ilk defa denedim ama bir daha kolaygelsin'i tercih etmem.