Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 982 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 Fl Studio biraz zor geldi bana. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir trap müzik yapabileceğim kolay bir program var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
Fl Studio biraz zor geldi bana. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir trap müzik yapabileceğim kolay bir program var mı?
arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #2 Maalesef programlar öğrenmesi zor ama bunu deneyebilirsiniz. LMMS | Download LMMS is a free, open source, multiplatform digital audio workstation. lmms.io
Maalesef programlar öğrenmesi zor ama bunu deneyebilirsiniz. LMMS | Download LMMS is a free, open source, multiplatform digital audio workstation. lmms.io
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.380 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 17 Kasım 2020 #3 Müzik yapabilmek için müzik eğitimi almış olmak gerekir. Armoni biliyormusunuz?