Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 30 Mart 2021 #1 Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar Olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar Olmadan da hangi programla müzik yapabilirim?
justkuzucuk Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 284 Yer Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #2 Enes zrsz dedi: Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Beat diyorsanız FL Studio 20 ile başlayabilirsiniz.
Enes zrsz dedi: Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Beat diyorsanız FL Studio 20 ile başlayabilirsiniz.
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 30 Mart 2021 #3 Enes zrsz dedi: Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fl Studio.
Enes zrsz dedi: Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fl Studio.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 30 Mart 2021 #4 Chrome Music Lab - Song Maker Song Maker, an experiment in Chrome Music Lab, is a simple way for anyone to make and share a song. musiclab.chromeexperiments.com Program indiremem derseniz bunu deneyebilirsiniz. Eğer indirebilirim diyorsanız FL Studio deneyin.
Chrome Music Lab - Song Maker Song Maker, an experiment in Chrome Music Lab, is a simple way for anyone to make and share a song. musiclab.chromeexperiments.com Program indiremem derseniz bunu deneyebilirsiniz. Eğer indirebilirim diyorsanız FL Studio deneyin.
wack Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #5 Enes zrsz dedi: Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar Olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Genişletmek için tıkla... yapabilirsiniz midi ye başta ihtiyacınız yok klavyenizi midiye dönüştürebilirsiniz fl çok iyi ama fiyatı epey pahalı bu yüzden en iyi ücretsiz DAW olan Studio one prime 5'i öneririm yotube'da bir sürü dersi var.
Enes zrsz dedi: Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar Olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Genişletmek için tıkla... yapabilirsiniz midi ye başta ihtiyacınız yok klavyenizi midiye dönüştürebilirsiniz fl çok iyi ama fiyatı epey pahalı bu yüzden en iyi ücretsiz DAW olan Studio one prime 5'i öneririm yotube'da bir sürü dersi var.
Feller757 Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2021 #6 Adventure maker diye bir program biliyorum, yanında Music makeride var. Bir sürü müzik aleti var ama tek sıkıntısı müzik sadece Midi olarak çıkıyor.
Adventure maker diye bir program biliyorum, yanında Music makeride var. Bir sürü müzik aleti var ama tek sıkıntısı müzik sadece Midi olarak çıkıyor.
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 30 Mart 2021 #7 Enes zrsz dedi: Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Garege band iOS ve Mac OS X sürümlerde var Not: iOS sürümünüz güncel olmalı veya macOS.
Enes zrsz dedi: Merhabalar ben şarkı yapmaya düşkünüm ama benim hiçbir aletim yok yani pianom falan yok. Bunlar olmadan da hangi programla müzik yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Garege band iOS ve Mac OS X sürümlerde var Not: iOS sürümünüz güncel olmalı veya macOS.