Kolay ve hazır web sitesi nasıl kurulur?

vanhacker

Hectopat
Merhaba, fazla profesyonel olmasına gerek olmayan ortalama şık ama basit bir web sitesi kurmak istiyorum. En kolay ve ucuz hangi site aracılığıyla kurabilirim. Hostinger GoDaddy tarzı bir şeyle kurmak istiyorum. Kodlama bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, fazla profesyonel olmasına gerek olmayan ortalama şık ama basit bir web sitesi kurmak istiyorum. En kolay ve ucuz hangi site aracılığıyla kurabilirim. Hostinger GoDaddy tarzı bir şeyle kurmak istiyorum. Kodlama bilmiyorum.

Wix kullanımı çok kolay.

Eğer e ticaret sitesi açacaksan ikas.

Blog falan yapacaksan WordPress kullan zaten hazır web site yapma programları blogdan başka bir şey yapmaya yaramıyor.

Hocam dükkanımız var onu tanıtmak için daha çok şirket hakkında bilgiler ve 7/24 servis veriyoruz onun için bir iletişim WhatsApp yeri yeterli satış yok site üzerinden.

Eğer e ticaret sitesi açacaksan ikas.

Yok dostum e ticaret değil ikas fiyatları da fazla satıs yapmayacağım.

Hocam dükkanımız var onu tanıtmak için daha çok şirket hakkında bilgiler ve 7/24 servis veriyoruz onun için bir iletişim WhatsApp yeri yeterli satış yok site üzerinden.

O zaman Wix ile yapın sizde kullanabilirsiniz arayüzü basit.

Bu yazıyı okumanızı öneririm-https://www.hosting.com.tr/blog/web-sitesi-tasarlamak/

Selam eğer halen arayışınız mevcut ise son teknolojiler ile sizlere hızlı bir şekilde yardımcı olabilirim daha önce yaptığım sitelere göz atmak isterseniz mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı