Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 8 Haziran 2021 #1 Kolay ve kullanışlı edit programı önerisi verir misiniz? Mesela tek tıkla sallantı ve yavaşlama efekti yapabilen, kullanımı kolay bir program.
Kolay ve kullanışlı edit programı önerisi verir misiniz? Mesela tek tıkla sallantı ve yavaşlama efekti yapabilen, kullanımı kolay bir program.
yusufcanyurt Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 Çoğu programla sallantı ve yavaşlatma efektini tek tıkla yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama kalite istiyorsanız Adobe Premiere Pro. Bende yeni geçtim öğrenmesi falan zor ama gerçekten çok fazla içerik var.
Çoğu programla sallantı ve yavaşlatma efektini tek tıkla yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama kalite istiyorsanız Adobe Premiere Pro. Bende yeni geçtim öğrenmesi falan zor ama gerçekten çok fazla içerik var.
Efeko09 Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 370 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #3 Ben filmora 9 kullanıyorum hocam memnunum gayet kolay öneririm. Adobe Premiere Rush'da olabilir. Ne kadar kolay bilmiyorum ama iyidir.
Ben filmora 9 kullanıyorum hocam memnunum gayet kolay öneririm. Adobe Premiere Rush'da olabilir. Ne kadar kolay bilmiyorum ama iyidir.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 8 Haziran 2021 #4 Movavi video editor.
Rexwark Decapat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 7 8 Haziran 2021 #5 Sonny Vegas kullanabilirsin sürüm olarak 14'ü öneriyorum ustalaşması kolay bir program birçok eklenti ekleyebilirsin.
Sonny Vegas kullanabilirsin sürüm olarak 14'ü öneriyorum ustalaşması kolay bir program birçok eklenti ekleyebilirsin.
G grigon Kilopat Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 176 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #6 Camtasia olabilir, çok basit bir kullanımı var eğer çok profesyonel ürünler çıkartmayı amaçlamıyorsan bunu deneyebilirsin.
Camtasia olabilir, çok basit bir kullanımı var eğer çok profesyonel ürünler çıkartmayı amaçlamıyorsan bunu deneyebilirsin.