A adolfhamid Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 188 15 Mart 2020 #1 Arkadaşlar hem kolay hem kalitlei olan bir video edit programı var mı? Adobe Premier gibi. Ama Türkçe dili olan.
Arkadaşlar hem kolay hem kalitlei olan bir video edit programı var mı? Adobe Premier gibi. Ama Türkçe dili olan.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 15 Mart 2020 #2 Premiere'nin Türkçe desteği var, ama satın alman gerekli. Program önerisine gelecek olursak benim gözümde Adobe programları hariç hiçbir programın yeri yoktur.
Premiere'nin Türkçe desteği var, ama satın alman gerekli. Program önerisine gelecek olursak benim gözümde Adobe programları hariç hiçbir programın yeri yoktur.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 15 Mart 2020 #3 Shotcut
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #4 Adobe, bazı öğrencilerin parası olmadığı için Adobe uygulamalarını korsan kullananları deaktif etmiyor. Bilginiz için söyledim önerim ise: Wondershare
Adobe, bazı öğrencilerin parası olmadığı için Adobe uygulamalarını korsan kullananları deaktif etmiyor. Bilginiz için söyledim önerim ise: Wondershare
O overDrive__ Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 531 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Mart 2020 #5 Davinci Resolve gayet güzel ve ücretsiz ama Türkçe sürümü sanırım yok.
Alteargame Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #6 adolfhamid dedi: Arkadaşlar hem kolay hem kalitlei olan bir video edit programı var mı? Adobe Premier gibi. Ama Türkçe dili olan. Genişletmek için tıkla... movavi video editor 15 Plus
adolfhamid dedi: Arkadaşlar hem kolay hem kalitlei olan bir video edit programı var mı? Adobe Premier gibi. Ama Türkçe dili olan. Genişletmek için tıkla... movavi video editor 15 Plus