Kolay Yoldan 3B Modelleme Taktikleri

Dream Group

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Merhabalar, ben OMSI 2 için 3B objeler modellemek istiyorum. 3B modellemede hiç biri aklıma yatmadı ve öğrenmeye çalışsam bile sonradan uçup gidiyor. Gelişmiş ve biraz kolay arayüzlü bir 3B modelleme yazılımı ve basit örneklerle anlatan bir öğretici video ya da kurs önerebilir misiniz? Teşekkür ediyorum.

Blender 3D. Başlangıç seviyesi ders videoları için ise Blender Guru isimindeki youtube kanalı. Bazı videolarında Türkçe altyazı desteği bulabilirsin. 3D Modellemeye zor objeleri modelleyerek başlarsan normal olarak akılda kalacak kadar kaliteli bir öğrenim süreci geçiremezsin. Direkt olarak araba modelleyeyim, yok kendimi modelleyeyim dersen bu olmaz. Öğrenmeye başlarken bu dünyanın öğrenim aşaması bitmeyen bir dünya olduğunu da aklından çıkarmaman gerekir. Bu programları öğrenebilmek için ve aşama kaydedebilmek için uzun süreçler gerekir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı