Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.441 Çözümler 2 6 Haziran 2023 #11 Tesla Bobini dedi: Şuraya bak mesela; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rezillik resmen.
Tesla Bobini dedi: Şuraya bak mesela; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rezillik resmen.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 6 Haziran 2023 #12 Suç bunu yapanlarda mı? Hayır, suç eğitimde. Eğitim seviyemiz o kadar düşükki bu hallere düşmüşüz.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.441 Çözümler 2 6 Haziran 2023 #13 Artık hiç şaşmıyorum telefonda nerde kız görsem çıplak. Normal birşey sanki. Allah sonumuzu hayır etsin bu gidiş hiç iyi değil.
Artık hiç şaşmıyorum telefonda nerde kız görsem çıplak. Normal birşey sanki. Allah sonumuzu hayır etsin bu gidiş hiç iyi değil.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #14 Eşref Bey dedi: "bilmem ne ödülü gelirse şurama kadar açıyorum!" Genişletmek için tıkla... Hocam bunların uygulamaları var içine girsen ben niye doğdum diye sorgularsın.
Eşref Bey dedi: "bilmem ne ödülü gelirse şurama kadar açıyorum!" Genişletmek için tıkla... Hocam bunların uygulamaları var içine girsen ben niye doğdum diye sorgularsın.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Haziran 2023 #15 Tesla Bobini dedi: Şuraya bak mesela; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu troll büyük ihtimalle
Tesla Bobini dedi: Şuraya bak mesela; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu troll büyük ihtimalle
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.441 Çözümler 2 6 Haziran 2023 #16 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Bu troll büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum troll olduğunu. Para için her şeyi yaparlar bu devirde.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Bu troll büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum troll olduğunu. Para için her şeyi yaparlar bu devirde.
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #17 Florxsy BAN dedi: Hocam bunların uygulamaları var içine girsen ben niye doğdum diye sorgularsın. Genişletmek için tıkla... Yazık cidden hocam.
Florxsy BAN dedi: Hocam bunların uygulamaları var içine girsen ben niye doğdum diye sorgularsın. Genişletmek için tıkla... Yazık cidden hocam.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #18 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Bu troll büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Troll değil hesabına bakarsan, güzellikleri yok bir yerlerinin büyüklüğü ile kendilerini güzel gözüktürüyorlar.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Bu troll büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Troll değil hesabına bakarsan, güzellikleri yok bir yerlerinin büyüklüğü ile kendilerini güzel gözüktürüyorlar.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Haziran 2023 #19 Florxsy BAN dedi: Troll değil hesabına bakarsan, güzellikleri yok bir yerlerinin büyüklüğü ile kendilerini güzel gözüktürüyorlar. Genişletmek için tıkla... Hesabı biliyorum zaten sürekli karşıma çıkıyor. Dünkü konudan sonra öylesine şakasına atılmıştır. Her neyse bunu tartışacak değilim
Florxsy BAN dedi: Troll değil hesabına bakarsan, güzellikleri yok bir yerlerinin büyüklüğü ile kendilerini güzel gözüktürüyorlar. Genişletmek için tıkla... Hesabı biliyorum zaten sürekli karşıma çıkıyor. Dünkü konudan sonra öylesine şakasına atılmıştır. Her neyse bunu tartışacak değilim
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #20 Troll değildir ya