Deli gibi internetten başvuruyorum çünkü param yok ve 2 aydır işsizim. Her yer alır deneyimim var diye kafam rahattı fakat çoğu yer şu an eleman almıyorlarmış hem de İstanbul gibi bir yerde. Nasıl kolayca bulabilirim? Deneyimim genelde mağaza ve market sektöründeydi.
Deli gibi internetten başvuruyorum çünkü param yok ve 2 aydır işsizim. Her yer alır deneyimim var diye kafam rahattı fakat çoğu yer şu an eleman almıyorlarmış hem de İstanbul gibi bir yerde. Nasıl kolayca bulabilirim? Deneyimim genelde mağaza ve market sektöründeydi.
İşinolsun gibi uygulamalardan kolayca iş bulabiliyordum ben sizde bir bakabilirsiniz. Ben iç anadolu da olmama rağmen iş imkanı çok oluyordu. Ara sıra baktığımda bile istanbul gibi çok büyük şehirlerde yığın yığın iş ilanı görüyordum bundan 3-4 ay önce.
Yapacak bir şey yoksa tekstile yönelmeyi deneyebillirsin. Şu ara teksitlde iş var, bende tekstilde çalışıyorum ama ortacıyım. Eğer makine deneyimin varsa şansını deneyebilirsin. Sahibinden sitesinde iş ilanları da var onlarada bir göz at.