Caglanur3 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 99 28 Nisan 2025 #1 Hem sosyal çevre açısından sosyalleşmek hem de para kazanmak için İstanbul'da iş arıyorum ama market sektöründen bıktım. Nerelere başvurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
Hem sosyal çevre açısından sosyalleşmek hem de para kazanmak için İstanbul'da iş arıyorum ama market sektöründen bıktım. Nerelere başvurabilirim?
Benq Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 Barmenlik düşündünüz mü ?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Sokak başı kafe var, sosyalleşme olarak en iyi iş barmenlik bence.
M morgan42 Attopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #4 Caglanur3 dedi: Hem sosyal çevre açısından sosyalleşmek hem de para kazanmak için İstanbul'da iş arıyorum ama market sektöründen bıktım. Nerelere başvurabilirim? Genişletmek için tıkla... Instagram'da yaşadığınız şehir için iş ilanı sayfaları oluyor. Oradan fikir edinebilirsiniz. Onun dışında kafelerde çalışmak isterseniz oralara da sorabilirsiniz veya bu sayfalardan ilan verebilirsiniz.
Caglanur3 dedi: Hem sosyal çevre açısından sosyalleşmek hem de para kazanmak için İstanbul'da iş arıyorum ama market sektöründen bıktım. Nerelere başvurabilirim? Genişletmek için tıkla... Instagram'da yaşadığınız şehir için iş ilanı sayfaları oluyor. Oradan fikir edinebilirsiniz. Onun dışında kafelerde çalışmak isterseniz oralara da sorabilirsiniz veya bu sayfalardan ilan verebilirsiniz.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 28 Nisan 2025 #5 Kariyer LinkedIn Yenibiriş Eleman Gibi gibi sitelerden CV oluşturarak iş ilanlarına başvurabilirsin.