KolayGelsin kargo nasıldır?

emre.05

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Vatan Bilgisayar'dan telefon siparişi verdim ama kolay gelsin kargo aracılığıyla gelecekmiş ben ilk defa duydum Konya merkezde şubeleri yok galiba bu yüzden biraz tereddüt ettim sizce nasıldır? Daha önce kargo getirtmiş olan var mı? Duruma göre firmayı yurt içi veya HepsiJet ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir kargo firması, iyidir. Amazon da ürünleri genelde bu kargo firmasıyla gönderiyor.

@SerdarT35 hatta diğer kargo firmalarına rekabet olmasını sağlayan kargo firmasıdır, sağlamdır.

Amazon'un Ankara'da sıklıkla çalıştığı kargo firması. Normalde sorun olmuyor ancak daha önce kargoyu iş yerimize iki defa akşam 9'da yani mesayi saatlerinin oldukça dışında getirip sonra da adresta bulunamadı diye geri gönderdikleri olmuştu.

Türkiye'deki en iyi kargo firması. Kargo sektörüne kalite atlatan öncü bir firma.

Güvenilir, GSStore, Amazon gibi çoğu büyük firma onunla çalışıyor. Ertesi gün teslimat ve bazen aynı gün bile getirdikleri oluyor. Kurye hızında iller arası teslimat yani tek farkı o.

Peki teşekkür ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…