KolayGelsin kargoyu yanlış yere teslim etmiş

Eneska6400

Hectopat
Daha fazla  
Dün Amazon üzerinden sipariş vermiştim. Bugün sabah dağıtıma çıktı, aradılar. Ben her zaman ayakkabılığa koy derim. Bu da kapının önüne koyuyorum dedi bende tamam dedim. Sonra evdekilere haber verdim ürün yok. 10 dakika önce öğrendim teslim fotoğraf çekmiş kurye yanlış ev.
Cidden pişmanlık kolay gelsin.
Amazon sağ olsun ürünün yenisi yollayacak ama sabahtan beri bununla uğraşıyorum.
Bu devirde en iyisi HepsiJet kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bireysel kötü bir tecrübe yaşamışsınız ama bence bu kolay gelsin firmasının çok kaliteli bir kargo firması olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben de bir problem yaşadığımda böyle sinirlenmiştim ama sonradan bir sürü sipariş verdim, fikrim değişti. Kolay gelsin çok kaliteli bir firma.
Nadiren böyle aksilikler olabilir, en azından mağduriyetiniz gideriliyor.

Zaten bende çok seviyorum bu firmayı ama Amazon halletti işi yeni ürün gönderecek ama böyle amatör hatalar olmamalı
HepsiJet yüzünden başka hiçbir firmaya güvenemiyorum adamlar çok iyi yapıyor birde hızlı yapıyor

Bu devirde en iyisi HepsiJet kaldı.

4 gün önce sipariş verdiğim ve bugün teslim olması gereken 8 bin liralık ürünüm şu an benden tamamen alakasız başka bir şehirde.

Arayıp sorduğumda cevap veremiyorlar. (HepsiJet)

Arada böyle şansızlıklar oluyor. Ben kargomu kaybettiklerini düşünüyorum.

Bilmiyorum benim ayda 5-15 ürün filan alıyorum hepte 1 günde geliyor Tekirdağ yaşıyorum maks 2 Gün arada çıkıyor böyle hatalar

Bilmiyorum benim ayda 5-15 ürün filan alıyorum hepte 1 günde geliyor Tekirdağ yaşıyorum maks 2 Gün arada çıkıyor böyle hatalar
Yeterki aldığın yer ilgilensin sen le kolay gelsin sınıfta kaldı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…