Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 17 Haziran 2015 #61 Tadı nasıl? Şeker ve eşki karışımı bir şey. Pek iyi durmuyor.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #62 Silinen üye dedi: Tadı nasıl? Şeker ve eşki karışımı bir şey. Pek iyi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Dene derim, ne şeker tadı bastırıyor nede ekşi tad.
Silinen üye dedi: Tadı nasıl? Şeker ve eşki karışımı bir şey. Pek iyi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Dene derim, ne şeker tadı bastırıyor nede ekşi tad.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.148 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 17 Haziran 2015 #63 Ice tea falan daha güzel geliyor. Kola, bildiğimiz ekstra miktarda zararlı içecek. Yapış yapış bir şey. Hiç hoşuma gitmiyor.
Ice tea falan daha güzel geliyor. Kola, bildiğimiz ekstra miktarda zararlı içecek. Yapış yapış bir şey. Hiç hoşuma gitmiyor.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 17 Haziran 2015 #64 Benim en sevdiğim içecek çay. Sudan fazla tüketirim.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #65 Silinen üye dedi: Benim en sevdiğim içecek çay. Sudan fazla tüketirim. Genişletmek için tıkla... Milli yeri var çayın ülkemizde.
Silinen üye dedi: Benim en sevdiğim içecek çay. Sudan fazla tüketirim. Genişletmek için tıkla... Milli yeri var çayın ülkemizde.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 17 Haziran 2015 #66 Aynen öyle. Zaten dünyada çayı en çok tüketen ülke Türkiye.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2015 #67 21 yaşındayım be bu yaşıma kadar asitli hiçbir içeceğin tadına bakmışlığım yok. Bundan sonra da bakacağımı sanmıyorum.
21 yaşındayım be bu yaşıma kadar asitli hiçbir içeceğin tadına bakmışlığım yok. Bundan sonra da bakacağımı sanmıyorum.
KS KS DoarBs Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #68 Aydın K dedi: 21 yaşındayım be bu yaşıma kadar asitli hiçbir içeceğin tadına bakmışlığım yok. Bundan sonra da bakacağımı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende içmek istemem ama yerini doldurucak bir içecek yok, Burn var oda biraz pahalı. Gazoz deseniz Kola'dan sonra su gibi geliyor.
Aydın K dedi: 21 yaşındayım be bu yaşıma kadar asitli hiçbir içeceğin tadına bakmışlığım yok. Bundan sonra da bakacağımı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende içmek istemem ama yerini doldurucak bir içecek yok, Burn var oda biraz pahalı. Gazoz deseniz Kola'dan sonra su gibi geliyor.
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 17 Haziran 2015 #69 Coca Cola, Pepsi, Fanta ile aram hiç iyi değildir. Hele bunların ağa babası olan Coca Cola'yı günahım kadar sevmem.
Coca Cola, Pepsi, Fanta ile aram hiç iyi değildir. Hele bunların ağa babası olan Coca Cola'yı günahım kadar sevmem.
Batuhan Berk Hectopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #70 Sabah kavaltıda bi kutu, gün içerisinde 2-3 kutu, akşamda yemekte aileyle birlikte içiyorum. Sigara gibi bağımlılık yaptı bende. Hele bide Coca-Cola Zero LoL kampanyası yaptı son zamanlarda. Sürekli zero içiyorum. Sayesinde 1 kostüm 1 simge aldım.
Sabah kavaltıda bi kutu, gün içerisinde 2-3 kutu, akşamda yemekte aileyle birlikte içiyorum. Sigara gibi bağımlılık yaptı bende. Hele bide Coca-Cola Zero LoL kampanyası yaptı son zamanlarda. Sürekli zero içiyorum. Sayesinde 1 kostüm 1 simge aldım.