Ben Onur Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Nisan 2023 #1 Selam, el orta parmak kemiğim kırıldığından kolumu neredeyse dirseğime kadar yarım alçıya aldılar. Kendim evde biraz kısaltsam sorun olur mu?
Selam, el orta parmak kemiğim kırıldığından kolumu neredeyse dirseğime kadar yarım alçıya aldılar. Kendim evde biraz kısaltsam sorun olur mu?
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.713 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #2 Ben Onur dedi: Selam, el orta parmak kemiğim kırıldığından kolumu neredeyse dirseğime kadar yarım alçıya aldılar. Kendim evde biraz kısaltsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Doktorlardan iyi bilemeyiz diye düşünüyorum,yapma.
Ben Onur dedi: Selam, el orta parmak kemiğim kırıldığından kolumu neredeyse dirseğime kadar yarım alçıya aldılar. Kendim evde biraz kısaltsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Doktorlardan iyi bilemeyiz diye düşünüyorum,yapma.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 25 Nisan 2023 #3 Ben Onur dedi: Selam, el orta parmak kemiğim kırıldığından kolumu neredeyse dirseğime kadar yarım alçıya aldılar. Kendim evde biraz kısaltsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Doktora danışmadan yapmayınız.
Ben Onur dedi: Selam, el orta parmak kemiğim kırıldığından kolumu neredeyse dirseğime kadar yarım alçıya aldılar. Kendim evde biraz kısaltsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Doktora danışmadan yapmayınız.