Yeni Steam hesabı açıp. 100TL atıp koleksiyon kartı kasmayı düşünüyorum. Örneğin 100TL'yi 150TL yaptıktan sonra ana hesabıma aktarmak istiyorum oyun olarak da hediye edebilirim.
Bu yöntem mantıklı mı?
Hesabım da banlanma riski olur mu?
Bazen görüyordum Steam pazarı aktif olmuyormuş gibi sorunlar. Bunları yaşar mıyım?
100TL'yi attıktan sonra 5USD sorunu çözülür diye düşünüyorum. 60 kuruşluk oyunlar alacağım hep.
Hocam yabancı forumlarda yazana göre 100 lira yatırıp tüm 60 kuruşluklar ile 1 lira arası oyunları alırsanız en az 350, en fazla 500 lira kâr yapabileceğiniz söyleniyor. Ne kadar doğru, ne kadar yalan bilemem.
Hocam vallahi olayı çok geç keşfettim. Böyle oyun düştükçe toplarım 60 kuruştan 1 TL'den falan. Ne kâr edersek. Ya da direk hesaba 100TL atıp oyun alacağım tam karar veremedim.
Hocam vallahi olayı çok geç keşfettim. Böyle oyun düştükçe toplarım 60 kuruştan 1 TL'den falan. Ne kâr edersek. Ya da direk hesaba 100TL atıp oyun alacağım tam karar veremedim.
Gayet mantıklı fakat indirim bekleyip 5 10 TL'lik oyunlardan alırsanız daha verimli olur, size tavsiyem şimdiden 10 20TL karşılığında 60 kuruşluk oyunları alıp bakiyenizi ufak ufak arttırmanız, indirim yakaladıkça da değeri büyük oyunlardan alabilirsiniz. Hemen hemen aldığınız hiçbir oyundan bakiye olarak zarar etmezsiniz.
Gayet mantıklı fakat indirim bekleyip 5 10 TL'lik oyunlardan alırsanız daha verimli olur, size tavsiyem şimdiden 10 20TL karşılığında 60 kuruşluk oyunları alıp bakiyenizi ufak ufak arttırmanız, indirim yakaladıkça da değeri büyük oyunlardan alabilirsiniz. Hemen hemen aldığınız hiçbir oyundan bakiye olarak zarar etmezsiniz.
Hocam hesabın aktif olabilmesi için direk bir 100TL atıp harcamam gerekiyor. (Sanırım)
Her hafta işte düzenli olarak indirimleri takip ederek 60 kuruşluk oyunları toplayıp ceplemeyi planlıyorum. Bu zamanlarda kart fiyatlarının da biraz yükseleceğini düşünüyorum.