Steam Koleksiyon kartları nasıl alınır?

WWxSunSet

Hectopat
İyi forumlar,

Eki Görüntüle 2064435

Steam her gün 1 tane almamız şartıyla bu tarz kartlar hediye ediyor. Bu kartları alır almaz satmalı mıyım? Hangi fiyatlardan satmalıyım? Şu an 3 kart var ve hepsinin En düşük fiyatı $0.05 USD. Bana en çok yararı sağlaması için ne yapmalıyım? Biriktirip satsam daha yararlı olur mu? Teşekkürler.
Bunları nasıl alıyorsunuz acaba ?

Bunları nasıl alıyorsunuz acaba?

Steam ana sayfasında açağı inin koleksiyon kartı kazanmak için koleksiyonu görüntüleyin yazar oraya girin.

1703517789581.png

Sonra sağdaki sıradaki oyuna tıklayarak 12 tane oyun gösterecek hepsini geçince genelde 0.05 dolarlık kart veriyor sonra biriktirip satıp oyun alabilirsiniz.
1703517919207.png

İyi sosyaller,

Eki Görüntüle 2064435

Steam her gün 1 tane almamız şartıyla bu tarz kartlar hediye ediyor. Bu kartları alır almaz satmalı mıyım? Hangi fiyatlardan satmalıyım? Şu an 3 kart var ve hepsinin en düşük fiyatı $0.05 USD. Bana en çok yararı sağlaması için ne yapmalıyım? Biriktirip satsam daha yararlı olur mu? Teşekkürler.

Yukarısında gördüğünüz gibi geçerlilik tarihi var ondan önce satın ben genelde aldığım gibi satıyorum. Yaz indirimlerinde mesela kart 60 kuruştan gidiyordu ben birkaç tane atmayı unutmuştum 54 kuruşa falan düşmüştü. Eskiden satarken bir kuruş ucuzdan satıyorduk en düşük fiyat 60 yazıyorsa 59 kuruşa satardık hızlı satılması için şimdi dolara geçitiğimiz için direkt en düşük fiyat yazandan koyun bence. 0.05 SE direkt sizde 0.05 koyun satılmazsa düşürürsünüz ileride.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı