Steam Koleksiyon kartları nerede?

Ferid3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Steam işlerinde yeniyim. Stardew Valley oyunundan 3 tane kart düşürdüm, pazardanda diğer 3 tane kartı aldım ve rozet kazandım envanterime girdiğim zaman bu kartlar orada yok. Şimdi bilmek istediğim şey şu bu kartlar rozet için silindi mi? Yoksa başka bir yerde satılmak için duruyor? Ve bir de bir oyunun koleksiyon kartlarını oynayarak yarsınımı kazana biliyoruz?

Eğer aldıysanız envanterinizde duruyor olması lazım. Envanterinizin fotoğrafını atabilir misiniz?

Eğer aldıysanız envanterinizde duruyor olması lazım. Envanterinizin fotoğrafını atabilir misiniz?

Ayrıca alt metni okumamışım rozet üretmesini siz sağlıyorsunuz. Yani 6/6 kartlar envanterinizde diye rozet işlenmez ve evet eğer oyunda 12 kart var ise 6 kart kazanabilirsiniz. %50 yani

Envanterim bu içerisinde koleksiyon kartları yok. Anlatmak istediğim Stardew Valley oyunu 6 koleksiyon kartı var ve ben bunun 3 oynayarak 3 tanesinde satın alarak topladım ve sonra bana oyun XP arka plan verdi ve koleksiyon kartlarım kayboldu bu kaybolma bu hediyeler için mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231119_224131_Steam.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 70
Kartları birleştirip rozet yapmışsın işte normal gitmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…