Koleksiyon tavsiyesi

Kapakları koleksiyon yapmam hocam 3-4 aile akraba ile dedetorun instagram hesabına biriktirdiğimiz kapakları gönderiyoruz tekerlekli sandalye için. Güzel düşünce ama maalesef yapamam.
Pet şişe kapağı değil teneke kapaklar.

Film izlemeyi seven biriysen fiziksel film kopyaları da alabilirsin veya plak alabilirsin biraz tuzlu olabilirler fiyatlarını bilmiyorum.
Plak fiyatları yaklaşık 2k iyi bir şey alacaksak 5k civarında dolaşıyor fiyatlar. Filmlerlede pek aram yok ya. Maalesef vaktim olmadığı için izleyemiyorum.

Pet şişe kapağı değil teneke kapaklar.
Teneke kapaklarınının farklı farklı çeşitleri mi varmış hocam ilk defa sizden duyuyorum Benim bildiğim bir ton balığı kapağı var.

Eski paraları yap ya da boyle ayasofya tarzı paraları biriktir.

Eski paraları yap ya da boyle ayasofya tarzı paraları biriktir.
Olabildiğince eski paraları elde tutmaya çalışıyorum hocam. Olduğu kadar var.

Hot Wheels araç koleksiyonu birinde gördüm ben bile yapmak istedim. Neredeyse 100 tane vardı.

Güzel ve ileride sıkıldığında nakite dönebileceğin bir koleksiyon.
Hocam istiyorum da cidden pahalı ya. Yani 5'li araca 400-500tl ailem vermez Küçüklüğümden beri arabalarla oynuyor olsaydım o zaman tamam olurdu da öyle koleksiyon yapacak kadar arabalara ilgi duymuyorum.

Teneke kola, gazoz ve meyve suyu falan.
Sporcu olunca onları mecburiyetten içemiyorum hocam yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim <3

Hocam ben kendimden örnek vereyim. Benim klavye tuşu koleksiyonum var. Her tuş başına en az 100 tane vardır. Özenle koruyorum ve biriktirmeye devam ediyorum. Bana çok da pahalıya patlamıyor. Onun haricinde oyun posterleri var. Sonrasında ekran kartı kutusu biriktirmeye başlamayı düşünüyorum.

İskambil kağıdı.

Hocam sizin konuyu görünce ben bir şey deniyorum 1 senede okuyabildiğim tüm kitapları koleksiyon yapasım geldi. 2-3 senede baya bir kitap olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…