Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2017 #11 Silinen üye dedi: Açık arttırmayı kastetmiyorum. Ucuza bulunabilen deep web siteleri var. Genişletmek için tıkla... Benim kastettiğim olay o "Bilmem ne arşidükünün saatini" karaborsada nasıl bulacağız? (Veya o kadar değerli bir şeyi) Ama varsa o kadar değerli, nadir parçalar bir şey diyemem.
Silinen üye dedi: Açık arttırmayı kastetmiyorum. Ucuza bulunabilen deep web siteleri var. Genişletmek için tıkla... Benim kastettiğim olay o "Bilmem ne arşidükünün saatini" karaborsada nasıl bulacağız? (Veya o kadar değerli bir şeyi) Ama varsa o kadar değerli, nadir parçalar bir şey diyemem.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 29 Ağustos 2017 #12 Steam'da, HumbleBundle'da, G2A ve Kinguin'de oyunlar çok indirime girdiğinde alarak ucuza bir oyun koleksiyonu oluşturabilirsin.
Steam'da, HumbleBundle'da, G2A ve Kinguin'de oyunlar çok indirime girdiğinde alarak ucuza bir oyun koleksiyonu oluşturabilirsin.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 29 Ağustos 2017 #13 Telefon koleksiyonu olabilir sanırım. Eski telefonlardan toplayabilirsin. Samsung Galaxy S serisi ve iPhone'lar da bence güzel koleksiyon parçalarından. Sanırım biraz masraflı olur ama
Telefon koleksiyonu olabilir sanırım. Eski telefonlardan toplayabilirsin. Samsung Galaxy S serisi ve iPhone'lar da bence güzel koleksiyon parçalarından. Sanırım biraz masraflı olur ama