Koleksiyonluk kart önerileri

Xtatar1X

Femtopat
Daha fazla  
Herkese Merhab , 30 yaşındayım ve bir koleksiyona başlamak istiyorum. Pokemon ve Yugioh çocukluktan bu tarafa izlerim. Ancak bu koleksiyonun fiyatları oldukça yüksek. Başka koleksiyon fikirleri verebilir misiniz? Örneğin sporcu kart koleksiyonu olabilir. Onun da bir çok çeşidi var. Başlayacağım koleksiyonun global ve popülasyonununun olmasını istiyorum ki uzun süreli bir serüven olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Panininin futbol kartları var veya topps onlar biraz daha düşük ve güzeller ben şahsen koleksiyonunu yapıyorum ve gayet de güzel kaliteliler

Zevkinize göre değişir hocam bence. Benim tavsiyem plak koleksiyonu çok zevkli olur bence.

Panininin futbol kartları var veya topps onlar biraz daha düşük ve güzeller ben şahsen koleksiyonunu yapıyorum ve gayet de güzel kaliteliler
evet bu ikisini duydum , sizce hangisi daha iyi olur. Panini veya topps yapabilirim , sporcu kartları da eğlenceli olabilir. orjinal olarak alabileceğim , önerebileceğiniz siteler var mı acaba ? bu arada yanıtınız için teşekkür ederim

Zevkinize göre değişir hocam bence. Benim tavsiyem plak koleksiyonu çok zevkli olur bence.
evet eşim plak koleksiyonu yapıyor , ankarada plakcılara arada gidiyoruz ancak bu koleksiyon da pahalı . 1 plak neredeyse 500 - 1000 TL arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…