Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 6 Mayıs 2024 #1 Bu işletim sistemini denemek için indirdim fakat mouse çalışmıyor.
Kol Böreği Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 120 6 Mayıs 2024 #2 Hocam çok hafif bir dağıtım olduğu için bazı sürücüler olmayabilir. Sanal makinede deneyebilirsiniz zaten çok hızlı açılıyor. Artı 0 Eksi
Hocam çok hafif bir dağıtım olduğu için bazı sürücüler olmayabilir. Sanal makinede deneyebilirsiniz zaten çok hızlı açılıyor.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.052 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 6 Mayıs 2024 #3 Triss dedi: Bu işletim sistemini denemek için indirdim fakat mouse çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kolibri OS in sıkıntısı bu. Neredeyse hiçbir USB fareyi tanımıyor. Sanal makineden deneyebilirsiniz. Zaten nerdeyese kaynak kullanmıyor. Artı 0 Eksi
Triss dedi: Bu işletim sistemini denemek için indirdim fakat mouse çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kolibri OS in sıkıntısı bu. Neredeyse hiçbir USB fareyi tanımıyor. Sanal makineden deneyebilirsiniz. Zaten nerdeyese kaynak kullanmıyor.
KS KS Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 6 Mayıs 2024 #4 Fueren dedi: Kolibri OS in sıkıntısı bu. Neredeyse hiçbir USB fareyi tanımıyor. Sanal makineden deneyebilirsiniz. Zaten nerdeyese kaynak kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi makinemde değil de iş yerindeki makinede kullanacaktım. Yine de sağ ol. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Kolibri OS in sıkıntısı bu. Neredeyse hiçbir USB fareyi tanımıyor. Sanal makineden deneyebilirsiniz. Zaten nerdeyese kaynak kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi makinemde değil de iş yerindeki makinede kullanacaktım. Yine de sağ ol.
I inserted1029 Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #5 Hocam UEFI modunda başlatmaya çalışıyorsanız legacy modda başlatmayı deneyin. Muhtemelen çalışacaktır. Artı 0 Eksi
Hocam UEFI modunda başlatmaya çalışıyorsanız legacy modda başlatmayı deneyin. Muhtemelen çalışacaktır.