Kolları Geliştirmek

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 3 senedir basketbol oynuyorum, önceden topu nasıl atacağımı bilmediğim için hep göğüsten atıyordum veya hiç denemiyordum. Bu sene doğru şekilde atabildiğimi fark ettim ancak bazen attığım şutlar potaya yetişmiyor, bu durumu önlemek için kollarımı nasıl geliştirebilirim?

Triceps çalışırsan şutunu ciddi anlamda geliştirecektir ama eğer fitness ile uğraşmıyorsan tricepsin bir yere kadar büyüyecektir. (Sonuçta kollar kocaman sırt göğüs bacak küçücük bir vücut olmaz hepsini eşit büyütmelisin) Triceps için ise en etkili hareketler bana göre;

Dips
Close Grip Bench Press

Bilek daha önemli kolu geliştirirsen şut için çok iyi olmaz kendimden biliyorum eskiden çok iyi şut atardım ama basketbola 3 yıl ara verdim fitness, boks yaptım basketbol oynadım 3 yıl aradan sonra şutlarım berbat ötesiydi sebebi ise fitness ile basketbolu aynı anda yapmamam. Sana tavsiyem bilek antrenmanları yap illa spora gitmene gerek yok. Tabi bunu yaparken basketbola da devam et zaten araştırırsan çoğu güçlü, fizikli basketbolcular şutu geçtim serbest atış bile atamaz çünkü o güçte o topa dengeli güç vermek kolay değildir. Belli bir seviyeye gelmek için şınav çek, 5KG, 10KG dumbbell ile bilek, biceps, triceps antrenmanları yapabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…