8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #1 182 boy 85 kilo. Kollarım kalınlaşmalı ve omzum genişlemeli. Yağ eritmek falan istemiyorum sadece hacim istiyorum. En az kaç ayda olur?
182 boy 85 kilo. Kollarım kalınlaşmalı ve omzum genişlemeli. Yağ eritmek falan istemiyorum sadece hacim istiyorum. En az kaç ayda olur?
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2022 #2 O işler zaman ister bana göre 2 yıl.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 6 Eylül 2022 #3 Sana bağlı, genetiğine, azmine bağlı. Elinden geleni yap.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #4 89666 dedi: 182 boy 85 kilo. Kollarım kalınlaşmalı ve omzum genişlemeli. Yağ eritmek falan istemiyorum sadece hacim istiyorum. En az kaç ayda olur? Genişletmek için tıkla... Sonunda seni doğru konuda gördük ilaç falan kullanmak istemiyorsan 5-6 ayda koyarsın hacim 10 kg alarak.
89666 dedi: 182 boy 85 kilo. Kollarım kalınlaşmalı ve omzum genişlemeli. Yağ eritmek falan istemiyorum sadece hacim istiyorum. En az kaç ayda olur? Genişletmek için tıkla... Sonunda seni doğru konuda gördük ilaç falan kullanmak istemiyorsan 5-6 ayda koyarsın hacim 10 kg alarak.
Cihan2005 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 Biraz azim, biraz genetik güzel beslenmede gerekli. Kolların yağlı ise önce incelir sonra kalınlaşır. Çalışmak sana kalmış.
Biraz azim, biraz genetik güzel beslenmede gerekli. Kolların yağlı ise önce incelir sonra kalınlaşır. Çalışmak sana kalmış.
benglobalim Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 546 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #6 Cihan2005 dedi: Biraz azim, biraz genetik güzel beslenmede gerekli. Kolların yağlı ise önce incelir sonra kalınlaşır. Çalışmak sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaş size istiyor yani bulk yapacak belli ki, kollarındaki yağ gitmez o yüzden. 89666 dedi: 182 boy 85 kilo. Kollarım kalınlaşmalı ve omzum genişlemeli. Yağ eritmek falan istemiyorum sadece hacim istiyorum. En az kaç ayda olur? Genişletmek için tıkla... Sana definasyon öneriyorum. Büyük ihtimalle çok yağlısın. Vazgeç bu sevdadan. Sonra büyürsün.
Cihan2005 dedi: Biraz azim, biraz genetik güzel beslenmede gerekli. Kolların yağlı ise önce incelir sonra kalınlaşır. Çalışmak sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaş size istiyor yani bulk yapacak belli ki, kollarındaki yağ gitmez o yüzden. 89666 dedi: 182 boy 85 kilo. Kollarım kalınlaşmalı ve omzum genişlemeli. Yağ eritmek falan istemiyorum sadece hacim istiyorum. En az kaç ayda olur? Genişletmek için tıkla... Sana definasyon öneriyorum. Büyük ihtimalle çok yağlısın. Vazgeç bu sevdadan. Sonra büyürsün.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #7 @benglobalim her ne kadar mantıksız olsa da adam powerlifter gibi obez durmak istiyor kendi fikri.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #8 benglobalim dedi: Arkadaş size istiyor yani bulk yapacak belli ki, kollarındaki yağ gitmez o yüzden. Sana definasyon öneriyorum. Büyük ihtimalle çok yağlısın. Vazgeç bu sevdadan. Sonra büyürsün. Genişletmek için tıkla... Ben parça parça kesik vücut ve baklava falan istemiyorum sadece irilik istiyorum. Çok yağlı değilim sadece hafif göbeğim var 11 yaşından beri.
benglobalim dedi: Arkadaş size istiyor yani bulk yapacak belli ki, kollarındaki yağ gitmez o yüzden. Sana definasyon öneriyorum. Büyük ihtimalle çok yağlısın. Vazgeç bu sevdadan. Sonra büyürsün. Genişletmek için tıkla... Ben parça parça kesik vücut ve baklava falan istemiyorum sadece irilik istiyorum. Çok yağlı değilim sadece hafif göbeğim var 11 yaşından beri.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #9 Çok kilo az tekrar yapman lazim.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #10 SeanStrickland dedi: Çok kilo az tekrar yapman lazim. Genişletmek için tıkla... Hocam kadınları etkilemek için illaki parçalımı olmak lazım yoksa irilikte işe yarar mı?
SeanStrickland dedi: Çok kilo az tekrar yapman lazim. Genişletmek için tıkla... Hocam kadınları etkilemek için illaki parçalımı olmak lazım yoksa irilikte işe yarar mı?