- Makaleler
- 54
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F
GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
- Meslek
- Öğrenci
Doktorum bana Laxeno Diet reçete etti. Bir diger Kolonoskopi ve Endoskopi randevusu (Nezle olduğum için ertelenmişti) yine Laxeno Diet reçete etmişti, ancak X-M Diet bulabilmiştik. Bu randevumda Laxeno Diet'i buldum ve iki solüsyonu da denedim ve Laxeno Diet cok daha kolay icilebilir. Laxeno Diet, 1.5 litre su ile karıştırılınca tadı nötr gibi, ancak X-M Diet 1.5 litre su ile karıştırılınca ise gazı kaçmış kola gibiydi, içtikçe bayıyordu kokusu da bayıyordu. Etki olarak, benzer etkiler. Dün 9,10 kere çıkarttı Laxeno Diet. Ki bağırsak hareketleri bunları içince 5-15 arasında ishal olması gerekiyor genellikle. Az önce yine içtim yarına hazır olmayı ummak için. Ayrıca sizin doktorunuz, 1.5 litre su ile karıştırılması yerine direkt şise ile içip, üstüne su içmenizi önerebilir muhtemelen. Benim doktorum 1.5 litre su ile karıştırılmış ilaçlı su (Laxeno Diet yani), ardından 1.5 litre normal su içilmesini söylemişti. 2 tane de lavman var. Doktorunuz uygun görürse, alerjiniz yoksa, Kolonoskopi hazırlığı için X-M Diet yerine Laxeno Diet reçete etsin yani, onu diyorum konunun amacı bu. Daha rahat içilebilir, tadı nötr gibi ve kokusu da fena değil yani.
Son düzenleme: