Kolonoskopi öncesi diyette hiçbir şey yenmemeli mi?

Bana X-m diet diye bir şey verdiler, kağıda 4 ve 6 yazmışlar. Tamam, yaparız, meyve suyuna koyup içeceğim. Onda sıkıntı yok ama bu ilaçları içtikten sonra çorba içmek yasak mı? Ben 4'ten sonra bir şey yemezsem ölürüm, yarın 11'de bir de randevu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana X-m diet diye bir şey verdiler, kağıda 4 ve 6 yazmışlar. Tamam, yaparız, meyve suyuna koyup içeceğim. Onda sıkıntı yok ama bu ilaçları içtikten sonra çorba içmek yasak mı? Ben 4'ten sonra bir şey yemezsem ölürüm, yarın 11'de bir de randevu.
Çorbanın da içindeki su harici her şey arka kapıdan atılacağı için hiçbir şey yiyemezsiniz.

Mesela bir ilacı 5'e çektim öbürünü 8 de içeceğim araya bir tabak sıkıştırsam öbür ilacı içtiğimle atmaz mı?
Riske atmaya gerek var mı? Biraz sabretseniz ve erken uyusanız bir şey yemeden çözersiniz.

Riske atmaya gerek var mı? Biraz sabretseniz ve erken uyusanız bir şey yemeden çözersiniz.

Doğru. Oruçta nasıl 12 saat aç kalıyormuşuz vallahi anlamadım.

Öğlen 15:30 gibi şehriye çorbası yedim bir tabak bir şey olmaz herhalde. İlaçlara 5'te başladım bir şey yemeyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı