Kolsuz PS4 Pro alınır mı?

Son düzenleme:
Piyasası üçtu onun içinde oyun falan varsa alınabilir şu an PS3 piyasası 2500 TL civarı.

Sizin düşünceniz ne merak ettim.
Bende kol var zaten. PS3 kullanıcısıydım zaten. Oynamak isteyip oynayamadığım oyunları sayayım;
Uncharted serisi baştan sona;

Last of Us
GOW
Metro Exodus
GTA 5 (Farz. Her cihazda olmak zorunda)
The Last Guardian (Yarım kaldı)
Yeni COD ve BF'ler.
FIFA

Bunlar zaten net 1 senede tüketeceğim içerikler. Cihazın fiyatı da uygun. Sormak istedim.

Kolsuz da olsa 6000 iyi fiyat.

Ama dikkat et CUH-7016b olmasın. İlk çıkan seridir, cihazın içini pırıl pırıl yaptım termal macun yenilendi fakat fan sesi fazla kronikmiş aldıktan sonra öğrendim. Ama uyguna almıştım Pro 1 TB + 1 kol orijinal 6.000 TL.

Pro için mümkünse son seri 7216b olsun. Gerçi onlarda ateş pahasına satılıyor 9-10 bin falan. Zaten o konsolu 6 bine satıyorsa 7016b olması yüksek ihtimal.

Kolsuz da olsa 6000 iyi fiyat.

Ama dikkat et CUH-7016b olmasın. İlk çıkan seridir, cihazın içini pırıl pırıl yaptım termal macun yenilendi fakat fan sesi fazla kronikmiş aldıktan sonra öğrendim. Ama uyguna almıştım Pro 1 TB + 1 kol orijinal 6.000 TL.

Pro için mümkünse son seri 7216b olsun. Gerçi onlarda ateş pahasına satılıyor 9-10 bin falan. Zaten o konsolu 6 bine satıyorsa 7016b olması yüksek ihtimal.
7116-B

Alınır 6 Bin'e iyi fiyat.
Garanti kağıdı sökülmüş.

Sorunun cevabını biliyorum ama yine de sormaktan kendimi alamıyorum.

Neden açılmış olabilir? Nereden bilebiliriz? Kendisi de 2. el almış.

@Matrixxx7 1 kol + FIFA 1 TB Slim kasa 5.750. PS4 Pro kolsuz 5.900.

Hangisi tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
Garanti kağıdı sökülmüş.

Sorunun cevabını biliyorum ama yine de sormaktan kendimi alamıyorum.

Neden açılmış olabilir? Nereden bilebiliriz? Kendisi de 2. el almış.

@Matrixxx7 1 kol + FIFA 1 TB Slim kasa 5.750. PS4 Pro kolsuz 5.900.

Hangisi tercih etmeliyim?

Bu çok genel bir soru. İçini açılmasının sebebi masumca detaylı temizlikte olabilir, belki de anakart üzerinde işlem yapılmıştır bunu bilemem sorman gerekir. Tercih soruna ise cevabım Slim kasa olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı