mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.240 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Bu parça nasıl çıkacak? İçimden bir ses daha beter ettiğimi söylüyor. Dosya Ekleri 1655319971301972588689981989989.jpg 86,1 KB · Görüntüleme: 652 16553199918236650285413654322394.jpg 82,4 KB · Görüntüleme: 504 16553200102384539959101359816510.jpg 149,3 KB · Görüntüleme: 536
bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 15 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu dayı yapmış bendede amortisör bozuldu böyle çıkartmaya çalıştım ama yapamadım xD. Yüksek ihtimal arasındaki bilyeler sıkıştı hocam,işiniz biraz zor görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu dayı yapmış bendede amortisör bozuldu böyle çıkartmaya çalıştım ama yapamadım xD. Yüksek ihtimal arasındaki bilyeler sıkıştı hocam,işiniz biraz zor görünüyor.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.240 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 bertony dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu dayı yapmış bendede amortisör bozuldu böyle çıkartmaya çalıştım ama yapamadım xD. Yüksek ihtimal arasındaki bilyeler sıkıştı hocam,işiniz biraz zor görünüyor. Genişletmek için tıkla... Amortisörün kendisi yok ki vuracak yer yok.
bertony dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu dayı yapmış bendede amortisör bozuldu böyle çıkartmaya çalıştım ama yapamadım xD. Yüksek ihtimal arasındaki bilyeler sıkıştı hocam,işiniz biraz zor görünüyor. Genişletmek için tıkla... Amortisörün kendisi yok ki vuracak yer yok.
deux freres Megapat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 799 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Haziran 2022 #4 Varsa WD40 ya da makine yağı sıkıp biraz beklemenizi, ardından bir çekiç yardımıyla vurmanızı öneririm. Aynı yöntemle çıkarmıştım ben de.
Varsa WD40 ya da makine yağı sıkıp biraz beklemenizi, ardından bir çekiç yardımıyla vurmanızı öneririm. Aynı yöntemle çıkarmıştım ben de.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.240 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #5 deux freres dedi: Varsa WD40 ya da makine yağı sıkıp biraz beklemenizi, ardından bir çekiç yardımıyla vurmanızı öneririm. Aynı yöntemle çıkarmıştım ben de. Genişletmek için tıkla... Aynı kısım mıydı yoksa ayakla beraber amortisör mü
deux freres dedi: Varsa WD40 ya da makine yağı sıkıp biraz beklemenizi, ardından bir çekiç yardımıyla vurmanızı öneririm. Aynı yöntemle çıkarmıştım ben de. Genişletmek için tıkla... Aynı kısım mıydı yoksa ayakla beraber amortisör mü
deux freres Megapat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 799 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Haziran 2022 #6 Amortisörün mekanizmaya bağlı olduğu kısmı daha kolay çıkarmıştım, ancak sizin gibi ayaklıktan çıkarmaya çalışırken ben de zorlanmıştım. WD40 kullanarak çok daha rahat çıkartabilmiştim. Ancak WD40 şart değil, makine yağı da işinizi görecektir.
Amortisörün mekanizmaya bağlı olduğu kısmı daha kolay çıkarmıştım, ancak sizin gibi ayaklıktan çıkarmaya çalışırken ben de zorlanmıştım. WD40 kullanarak çok daha rahat çıkartabilmiştim. Ancak WD40 şart değil, makine yağı da işinizi görecektir.
nveryus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #7 mars0009 dedi: Aynı kısım mıydı yoksa ayakla beraber amortisör mü? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba aynı sorun bende de var nasıl söktünüz?
mars0009 dedi: Aynı kısım mıydı yoksa ayakla beraber amortisör mü? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba aynı sorun bende de var nasıl söktünüz?
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.240 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #8 nveryus dedi: Hocam merhaba aynı sorun bende de var nasıl söktünüz? Genişletmek için tıkla... Başka bir yere götürdüm çekiçle o yere vurdu çıktı direk . Herhalde ya yavaş vuruyordum yada çekiç küçük diye.
nveryus dedi: Hocam merhaba aynı sorun bende de var nasıl söktünüz? Genişletmek için tıkla... Başka bir yere götürdüm çekiçle o yere vurdu çıktı direk . Herhalde ya yavaş vuruyordum yada çekiç küçük diye.
SKYWALKER_tr Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Haziran 2023 #9 hocam merhaba koltuğun markası xprime mı ? bende aynı sorunu yaşıyorumda kronik herhalde
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.240 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #10 SKYWALKER_tr dedi: hocam merhaba koltuğun markası xprime mı ? bende aynı sorunu yaşıyorumda kronik herhalde Genişletmek için tıkla... Evet küçük çekiç ile vurarak çıkaramamıştım götürdüğüm Demirci büyük çekiç ile vurup çıkarmıştı. Sesten yana sıkıntın yoksa güç uygulamaktan korkma.
SKYWALKER_tr dedi: hocam merhaba koltuğun markası xprime mı ? bende aynı sorunu yaşıyorumda kronik herhalde Genişletmek için tıkla... Evet küçük çekiç ile vurarak çıkaramamıştım götürdüğüm Demirci büyük çekiç ile vurup çıkarmıştı. Sesten yana sıkıntın yoksa güç uygulamaktan korkma.